Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BİR BÖLÜMÜ HİZMETE GİRDİ

gundemeregli.com-Ereğli ilçesinde öğretmenevini bir bölümü hizmete açıldı.
Kdz. Ereğli de Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdüsselam Aksoy, Kdz.Ereğli Öğretmen Evi Müdürü Hasan Saruhan, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk ve İlçe Yöneticilerinin yanı sıra AK Partili Kdz.Ereğli Belediye Meclis üyelerinin de katılımı ile 24 Kasım öğretmenler günü hizmete girecek olan öğretmen evi basın mensuplarına gezdirildi.
Öğretmenevi ile ilgili bilgiler veren Zonguldak İl Müdürü Turgut Özbek gecikmenin binadaki su sızıntılarından ve inşaatla ilgili sorunlardan kaynaklandığını ilçe genelinde öğretmen evine yardım edenleri ve yardım talebinde bulunduklarını açıkladı.
52 odanın bulunduğu öğretmen evinin 2 kat otelin yanı sıra lokal, kahvaltı ve toplantı salonlarının bulunduğunu belirten Özbek, Kdz.Ereğli Öğretmen Evinin açılma süreci Vali Erol Ayyıldız´ın talimatları ile 2012 yılının ocak ayından itibaren başladığını belirterek, &[#]8220;Bu zamana kadar açılma sürecindeki gecikmelerin sebepleri binadaki su sızıntılarından ve inşaatla ilgili sıkıntılardan kaynaklanmıştır. İnşaatı yapan yüklenici firmayla olan yazışmalar sonucunda yakın zaman içerisinde bina iç ve dışındaki inşaat çalışmaları bitirilmiştir. AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Ercan Candan´ın desteğiyle Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünden donatım malzemesi sağlanmıştır. Bu süre zarfında Zonguldak Valiliği, İl Özel İdaresi, İlçe Kaymakamlığı, İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ayrıca Kdz.Ereğli´deki kurum, kuruluş ve hayırseverler ziyaretleri yapılmış ve destekleri sağlanmıştır&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI