Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BİR GÜN YEMEK YEMEDİLER

gundemeregli.com-Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi&[#]8217;nce Erdemir&[#]8217;de bir günlük yemek yememe eylemi gerçekleştirildiği belirtildi.
Erdemir işçileri şirket içindeki Çelikhane Yemekhanesi alanında toplanarak taşeronlaşmayı protesto eden sloganlar attı.
Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, burada işçiye hitaben yaptığı konuşmada, şirket içindeki taşeronlaşma girişimlerine karşı duracaklarını söyledi.
Konu hakkında bilgi aktardığı Türk metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul kavlak&[#]8217;ın selam ve sevgilerini ileten Odabaş, şöyle dedi: &[#]8220;Sayın Genel Başkanım ile telefonla görüştüm. Tüm işçilerimize selamlarını iletti. Hepinizin alınlarından öptüğünü iletmemi istedi. Burada bulunmanız, destek vermeniz ve bu duruşumuzu sergilemeniz adına hepinize teşekkür ediyorum. Burada toplanmamızın tek bir amacı var. Biz, Türk Metal Sendikası olarak taşeronlaşmanın, işletmenin içinde olmasını istemiyoruz. Erdemir´de işçi banyoları ve yemekhanelerdeki olumsuz koşulların iyileştirilmesi ve işverenin bazı birimlerde gerçekleştirmeyi planladığı taşeronlaşmaya dur demek için çalışan arkadaşlarımızla birlikte öğle yemeği saatinde yemekhanelere gitmeyerek protesto gösterisinde bulunduk. Taşeronluk emeğin sömürülmesidir. Bizler emeğin kutsallığını savunuyoruz ve emeklerin sömürülmesine müsaade etmeyeceğiz. Protesto gösterisine katılan tüm çalışan arkadaşlarımızla birlikte yarında aynı kararlılıkla emeğimizin ve alın terimizin kutsal mücadelesinde hizmet vermeye devam edeceğiz.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
179 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
632 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
831 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI