Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

7,5 SAAT SONRA İKNA EDİLDİ

gundemeregli.com- Firma yetkilileri ile aralarında çıkan tartışma sonrasında inşaat vincine çıkan Savaş Arslan isimli inşaat işçisi 7.5 saat sonra ikna edilerek, vinçten indirildi.
Firma yetkilileri ile inşaat işçileri arasında tartışma sonucu Savaş Arslan isimli inşaat işçisi Zonguldak&[#]8217;ın Kozlu Beldesi Fatih Işıklı kavşağında bulunan bir inşaatın önündeki vince çıktı. Yerden yaklaşık 25 metre yüksekliğe ulaşan Arslan, kendisini ikna etmeye çalışan polis, AFAD ve itfaiye ekiplerine ayakkabılarını ve montunu fırlatmıştı. Saatler ilerledikçe daha da soğuyan havada 7.5 saat dayanabilen Arslan, kendisini iknaya gelen bir arkadaşının ikazı üzerine vinçten inmeyi kabul etti. Çalıştıkları firmanın, inşaat sahibi Celil Uzun&[#]8217;dan yaklaşık 80 bin TL tutarındaki alacağı kaldığını ileri süren Arslan, 80 bin TL&[#]8217;nin ödenmemesi halinde vinçten inmeyeceğini söylemişti. Arslan, uzman ekiplerin tüm ikna çabalarına rağmen aşağıya indirilemeyince, güvenlik güçleri nöbetçi ekip bırakıp olay yerinden ayrıldı. Meraklı vatandaşların gözleri arasında yaklaşık 7,5 saat vincin tepesinde bekleyen Arslan, havanın soğuk esmesi nedeniyle daha fazla dayanamadı.
Direkten inen Arslan, sivil polis ekipleri tarafından polis otosuna bindirildi. Arslan, muayene için önce Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi&[#]8217;ne sonra da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Vincin altına branda gerip, hava yatağı yerleştiren ekipler de, ikna çabasının sonuç vermesinin ardından malzemelerini toplayarak olay yerinden ayrıldı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI