Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Kızlar, şov yaptı!

Kızlar, şov yaptı!

Kadınlar 1. Ligi’nde yeni sezona kendi sahasında 0-0’lık AMED ve Gaziantep deplasmanında  1-1’lik ALG Spor  beraberlikleri ile başlayan  Kdz. Ereğli Belediyespor, 3. haftada İstanbul deplasmanında konuk olduğu Kireçburnu’nu, uzatmalarla birlikte 60 dakika 10 kişi oynadığı maçta 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.
İstanbul Sarıyer Çayırbaşı Stadı’nda oynanan karşılaşmaya rakibine oranla daha iyi başlayan eflatun-beyazlılar, aradığı golü 28. dakikada Ceren Nurlu ile bularak 1-0 öne geçerken, 38. dakikada Funda Aydınalp’ın kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi kaldığı karşılaşmada 40. dakikada Ece Türkoğlu ile bir gol daha bularak skoru 2-0’a getirdi ve devreye de 2-0’ın avantajı ile girdi.
10 kişi oynamasına rağmen rakibine karşı oyun üstünlüğünü ikinci yarıda da elinde tutan ve oyunu istediği gibi yönlendiren eflatun-beyazlılarda Ceren Nurlu 70. dakikada kendisinin 2. takımının 3. golünü atınca Kdz.Ereğli Belediyespor iyice rahatladı.
Ev sahibi 79. dakikada 1 gol bulsa da kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kdz. Ereğli Belediyespor sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.
Bu galibiyetle puanını 5’e çıkaran eflatun-beyazlılar, bir hafta ara verilecek ligde 4. haftada 18 Kasım Pazar günü sahasında Ataşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
122 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
173 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI