Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇAKIR, ADAYIMIZ BELLİ!

gundemeregli.com- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli ilçe teşkilatında kimlerin Belediye Başkan aday adayı olup olmayacağı tartışılmaya devam ederken, &[#]8220;CHP&[#]8217;de adaylık kızışacak&[#]8221; başlıklı haberimiz sonrasında birçok isim belediye başkan adaylığına sıcak baktığını belirtirken, bazı partililerde aday olmayacaklarını açık açık ifade ettiler.

Belediye Başkan Vekili Çakır ise Posbıyık&[#]8217;ın aday olduğu yerde başka bir ismin aday olmasının doğru olmayacağını savundu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili ve CHP&[#]8217;li Belediye Meclis Üyesi Hamdi Çakır, Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ın aday olduğu bir partide, bir başkasının adaylığının söz konusu olmaması gerektiğini bildirdi.

Çakır gazetemize yaptığı açıklamada, 2014 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde kulislerin hareketlendiğine dikkat çekerek, &[#]8220;Tabi ki aday adayı olmak herkesin kendine göre hakkı, yalnız Ereğli&[#]8217;ye büyük hizmetler vermiş, ilçe için önemli mücadeleler ortaya koymuş; Belediye Başkanı Halil Posbıyık gibi bir ismin aday olacağı bir partide, bir başka ismin aday olması bana göre uygun olmaz. Kendisi partiye ve Ereğli&[#]8217;ye büyük hizmetler katmıştır&[#]8221; dedi.

Posbıyık&[#]8217;ın yokluğunda 4 gündür Belediye Başkanlığına vekâlet ettiğini hatırlatan Çakır, şunları söyledi:

&[#]8220;Tabiî ki kulislerde ismi aday adayı alabilecek isimler var. Yalnız ben partide Posbıyık gibi bir ismin karşısında hiçbir partilinin aday olarak çıkabileceğini tahmin etmiyorum, uygun da bulmuyorum&[#]8221; dedi.

Öte yandan Gazetemizin geçen hafta manşetinde yer alan ve olası belediye başkan adaylarının isimlerinin yer aldığı&[#]8220;CHP&[#]8217;de adaylık kızışacak&[#]8221; başlıklı haberimiz de adları kulislerde adaylık için geçen isimlerden Kamuran Ayyıldız, Harun Günönü ve Muhammet Arslan kesinlikle aday olmayacaklarını açıkladılar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
145 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
597 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
808 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
557 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1497 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
907 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI