Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ENGELLİLER HAFTASINDA ZGC´YE ZİYARET

gundemeregli.com- Kamuda ve özel sektörde çalışan engelli vatandaşlar, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık&[#]8217;ı ziyaret etti.

Kamuda ve özel sektörde çalışan engelli vatandaşlar, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık&[#]8217;ı makamında ziyaret etti. Ziyarete, Ak Parti Zonguldak Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Akkaya, Zonguldak Sakatlar Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Celal Uzun, Turgut Karadağ, Tuncay Başar, Şener Karakök, Cavit Cansever ile Mustafa Korkmaz Katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akbıyık, şunları ifade etti; &[#]8220;Engelli insanların sorunları ile senede 1 gün değil, 365 gün ilgilenilmesi gerekir. ´Dünya Engelliler Günü&[#]8217; haftasında engelli vatandaşlarımızın yaptığı ziyaret bizi mutlu etmiştir. Sonuçta hepimiz potansiyel bir engelli adayıyız. Engelli insanların yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil sağlıklı herkesinde sorunudur.&[#]8221;

Engelli insanlar olarak haklarımızı iyi bilelim ve haklarımıza sahip çıkalım diyen, Ak Parti Zonguldak Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Akkaya, ise şöyle konuştu, &[#]8220; Amacımız özürlülerimize hizmet ve mağduriyetlerinin giderilmesi. TBMM&[#]8217; inde engelliler için yeni yasa çıkarılacak. Bu yasa bizim için çok önemli. Biz bu yasayı sonuna kadar destekliyoruz. Önemli bir konuda engelli arkadaşlarımız yasal haklarının farkında değiller veya bilmiyorlar. Arkadaşlarımız haklarını iyi bilsinler ve sahip çıksınlar.&[#]8221;dedi.

Ziyaret´te ZGC başkan yardımcısı Seçkin Kırarslan ve ZGC genel kurul üyesi Tansel Kardeş hazır bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
116 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
165 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
619 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
822 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1511 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI