Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ENGELLİ ANNENİN YAŞAMA AZMİ

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ta, geçirdiği kazada ayaklarını kaybeden Sevim Sürücü, hayatını yazdığı kitabını imzalayacak. Oğlu ile yaşayan engelli anne, engelli otomobili için yetkililerden yardım istedi.
Zonguldak&[#]8217;ta 10 yaşındayken geçirdiği kaza sonrası iki bacağını kaybeden 49 yaşındaki Sevim Sürücü, uzun yıllar hayalini kurduğu kitabını çıkarttı. Beş bin adet basılan kitaplardan yalnızca 100 adet satabilen engelli anne, vatandaşlara çağrıda bulundu.
Satacağı kitaplar sayesinde oğluna ve evine bakacağını ifade eden Sevim Sürücü, Ellerim ile Yürüdüm isimli kitabını imzalayacağını belirtti. Sürücü, kitabın 7 TL´den satılacağını belirterek şöyle konuştu: Uzun yıllar bu kitabı yazmak için uğraştım. Ben, hayatımı, yaşadıklarımı olduğu gibi yazdım. Yaşadıklarımı gerçek yüzüyle anlattım. Ellerimle her yere ulaşabileceğimi kitabımda anlattım. Yaşadıklarımı bir engellinin ölmeden önceki yaşadıkları zorluklara çözüm bulunmalıdır. Öldükten sonra onu haber yapmanın, o engelliye yapılmaması gerekir. Yaşarken bunun sıkıntılarını görüp çözmek bence en doğru en mantıklıdır. Ben, 12 yaşındaki oğlumla 1 yılda üç ayda bir aldığım 4 bin TL ile evime ve oğluma bakmaya çalışıyorum. Yardımla bunları toparlamaya çalışıyorum. Bu da benim moralimi yeterince bozuyor. Önüme ulaşım problemi çıkıyor. Ulaşım problemini çözmek amacıyla bu kitabı yazdım. Bu kitabımı almak isteyenler olursa oğluma ve evimize katkıda bulunacak&[#]8221;
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
131 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
201 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
641 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
839 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
893 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI