Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

FIRINCILARA HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Çaycuma ilçesinde, TSO Üyesi fırıncılara ve çalışanlarına yönelik genel ´hijyen´ eğitimi verildi.
Çaycuma ilçesinde, TSO Üyesi fırıncılara ve çalışanlarına yönelik genel &[#]8220; Hijyen&[#]8221; eğitimi verildi. Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası&[#]8217;nın İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Gıda Mühendisleri Odası Temsilciliği ile ortaklaşa gerçekleştirdiği eğitime, TSO Başkanı Rıfat Sarsık, İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Özgür Uslubaş, Fırıncılar ve çalışanları katıldı. &[#]8220;genel hijyen eğitimi&[#]8221;ne yaklaşık 80 kişi katıldı. Çaycuma Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü&[#]8217;nde görevli mühendisler Çağrı Erseç ve Mücahit Güleş ile Gıda Mühendisleri Odası Temsilcisi ve Halk Sağlığı Laboratuar Müdürü Tuğrul Dereli tarafından verildi. Eğitime Eğitim sonrasında yapılan sınavdan geçer not alanlara &[#]8220;sertifika&[#]8221;ları törenle verileceği kaydedildi. Eğitim öncesi Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Özgür Uslubaş katılımcılara hitap ederek genel bir bilgi verdiler. Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık eğitim sonrasında şu bilgileri verdi:
&[#]8220;Oda olarak eğitime verdiğimiz önem oldukça büyüktür. Bu tür eğitimleri gerçekleştirmeye de özen gösteriyoruz. Gıda imalatçılarının tamamına yönelik benzer çalışmalarımız olacaktır. Fırıncılarımızın öncelikle sahip olması zorunlu olan &[#]8220;genel hijyen eğitimi sertifikası&[#]8221;nı edinmesi amacıyla 2 grupta düzenlediğimiz bu eğitimin yararlı olacağı açıktır. Eğitimlerimiz talebe göre ileriki zamanlarda da devam edecektir. Tüm katılımcılara hayırlı olmasını diliyorum.&[#]8221;
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
169 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI