Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

9 AYLIK EVLİYDİ

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ilçesinde geçirdiğitrafik kazası sonrasında yaşamını yitiren Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları&[#]8217;nda (Erdemir) işçilerinden Serdar Özkılınç, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Trafik kazası geçirdiği alanın uçurum olması ve kaza yaptığı esnada çevresinde kimsenin bulunmaması sebebiyle aracı ve kendisi kazadan 3 gün sonra telefon sinyali sayesinde ulaşılan Özkılınç (33) arkasında gözü yaşlı 9 aylık eşini bıraktı.

Özkılınç&[#]8217;ın cenazesi, otopsi yapıldığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi&[#]8217;nden alınarak, Ereğli Devlet Hastanesi Morgu&[#]8217;na götürüldü.
   Burada, yıkanarak define hazır hale getirilen genç işçi için Morg önünde toplanan kalabalık Erdemir personeli ve sendika yöneticileri ile birlikte &[#]8216;helallik&[#]8217; alınarak dua edildi.
   Erdemir&[#]8217;e ait cenaze aracıyla Hatip Camiine getiren Özkılınç,burada ikindi namazına mütakbiden kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

   
Ailesinin ve arkadaşlarının oldukça bitkin olduğunun gözlendiği cenaze törenine Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Erdemir İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Kaan Böke, Teknik Hizmetler ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcısı Müşteba Bekcan, Türk Metal Sendikası Şube Sekreteri Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, Sendika Baştemsilcisi Mustafa Yıldız, iş yeri temsilcilileri, Soğuk Haddehaneler Baş Müdürü Mehmet Gürses, 1. Soğuk Haddehane Müdürü Aydın Kiraz, Metal Koop. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Özdemir, Erdemir Formenler Derneği Başkanı Ertuğrul İsa Bayramoğlu, Soğuk  Haddehane müdürlüğünden görevli mühendisler, formenler, iş arkadaşları, yakınları ile kalabalık cemaat katıldı. Erdemir ve İsdemir İşletmeler Genel Koordinatörü eski Erdemir Genel Müdürü Oğuz Özgen de Özkılınç&[#]8217;ın cenazesine çelenk gönderdi.
   
   TRAFİK KAZASI NASIL OLMUŞTU?
    3 Aralık&[#]8217;ta, ortadan kaybolan ve yakınlarının aradığı Özkılınç&[#]8217;ın, yapılan arama çalışmaları sonucunda dün akşam saatlerinde kendisine ait kullandığı 67 TZ 319 plakalı otomobili, Zonguldak-Ereğli karayolunun 15. kilometresindeki Elmacı Köyü mevkisinde 120 metre yüksekten uçuruma devrilmiş olduğu tespit edilmişti. Özkılınç da içinden fırladığı tahmin edilen aracının yakınında ölü olarak bulunmuştu.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
108 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
160 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
613 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
817 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
876 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
561 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1503 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
912 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
876 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
214 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI