Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KAN ALMA REKORUNUN KIRILDI

gundemeregli.com- AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, ilçe teşkilatı olarak sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde Kızılay Alaplı şubesi ile birlikte gerçekleştirdikleri kan bağışı kampanyasının soğuk ve kısa bir kış gününde olmasına rağmen halkın yoğun ilgisine mazhar olduğunu söyledi.
AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, ilçe teşkilatı olarak düzenledikleri kan bağışı kampanyasını değerlendirdi.
Kan bağışı kampanyasına katılan ve destek veren herkese teşekkür eden Çaturoğlu,&[#]8221; AK Parti Alaplı İlçe teşkilatımızın sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde Kızılay Alaplı şubesi ile birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz kan bağışı kampanyası soğuk ve kısa bir kış gününde gerçekleştirilmesine rağmen halkımızın yoğun ilgisine mazhar olmuştur. 5 Aralık Çarşamba günü saat:10.30 civarında başlayan kan verme işlemi aralıksız 6 saat boyunca devam etmiş, kan alma kabinleri hiç boş kalmamıştır. Kampanyaya özellikle hanım kardeşlerimiz yoğun ilgi göstermişlerdir. Alaplı´da ilk defa otobüste bir günde 108 ünite kan toplanarak daha önce 95 ünite olan otobüste kan alma rekorunun kırılmıştır. Kan verebilmek amacı ile 150´yi aşkın vatandaşımız müracaat etmiş,form doldurmuş ancak Kızılay yetkililerinin 108 adet barkod getirmiş olmalarından dolayı 108 ünite kan alınabilmiştir.Sırada kan bağışı için bekleyenler barkod olmadığı için geri çevrilmişlerdir. Eğer daha fazla barkod getirilseydi bu sayının daha da üstüne çıkılabilmesi kesinlikle mümkün olacaktı. Kampanyamıza kan bağışlayan,bağışlama teşebbüsünde bulunan tüm hemşerilerimize bu kutsal vazifeyi ifa ettiklerinden ya da en azından teşebbüs ettiklerinden şükranlarımı arz ediyorum. Kampanya süresince bizimle çalışan Kızılay Alaplı Şube başkanı Hayri Yiğit şahsında tüm Kızılay İl, ilçe yöneticilerine ve çalışanlarına canla başla bizimle çalışan kadın kolları başkan ve yöneticilerimize, ilçe yönetim kurulu ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Davetimize icabet etme inceliğini göstererek kampanya açılışına katılan başta Alaplı kaymakamımız Yıldıray Malğaç olmak üzere tüm daire amirlerine, Alaplı belediye başkanımız Dr. Nevzat Çimenoğlu ve belediye başkanlarımıza, belediye ve il genel meclis üyelerimize, oda ve dernek başkanlarımıza, işadamı ve esnaflarımıza,Ak parti İl ve ilçe yöneticilerimize,Ak parti Kdz.Ereğli ilçe başkanımıza,köy ve mahalle başkanlarımıza,partililerimize,siyasi parti temsilcilerine ,okul müdürlerine,kadın kollarımıza, muhtarlarımıza,basın mensuplarına ,kampanyamıza katılıp sayamadıklarımıza ve tüm vatandaşlarımıza en derin saygılarımı sunuyorum&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
162 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
617 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
821 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
918 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI