Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KENDİ HAYATINIZIN LİDERİ OLUN

gundemeregli.com- Karabük Üniversitesi&[#]8217;nde &[#]8220;Kendi Hayatınızın Lideri Olun&[#]8221; adlı program düzenlendi.
Karabük Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Taşıt Teknolojileri Kulübü´nün girişimleriyle Uğur Böcekleri Program Sorumlusu Sinem Güngör tarafından &[#]8220;Kendi Hayatınızın Lideri Olun&[#]8221; adlı program Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu&[#]8217;nda düzenlendi.Programa, üniversite akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Programda ilk olarak açılış konuşmasını gerçekleştiren Üniversite Taşıt Teknolojileri Kulübü Başkanı Hasan Kara, &[#]8220;Üniversitemizde sizlere büyük katkı sağlayacağına inandığımız programlar düzenleyerek, kişisel gelişiminize önemli ölçüde fayda sağlayan programlar gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarak geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Program hakkında bilgiler veren Uğur Böcekleri Program Sorumlusu Sinem Güngör, bilgiye ulaşmak isteyip de ulaşamayan herkesin yanına gittiklerini, üniversite de bir şeyler öğretmeye değil, bildiklerimi paylaşmaya geldiğini söyledi. Bugün burada gerçekleştireceği programın bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirten Güngör, &[#]8220;Gerçekleştireceğim programı gönüllü eğitimcilik yaparak sürdürdüğümü belirtmek isterim. Sosyal sorumluluk projesini ayrı başlıklar altında topladım: Bunlar girişimcilik, iş kalitesi, dürüstlük, hoşgörüdür. Bugün burada sizlerle beraber temelini sevginin oluşturduğu çatısını da hoşgörünün oluşturacağı bir ev inşa edeceğiz. Bilginin hiyerarşisi yoktur. Sizler hayatınızda bir nokta belirleyeceksiniz ve o noktada en derine inmeye çalışacaksınız. Bu konuda Pablo Nerudo&[#]8217;nun şöyle bir sözü vardır; &[#]8216;Bilgi bir ışık gibidir ve mutlaka sızacak bir yer bularak içeri girecektir.&[#]8217; sözünden yola çıkarak bu konuda girişimci olmak gerektiğini vurgulamak istiyorum. Girişimcilik bir çözüm üretme becerisidir ve aynı zamanda da yaratıcı olmayı gerektirir. Çözümleri sınırlarınız içerisinde aramaktan ziyade hayata daha farklı çerçevelerden bakmalısınız, bu çerçevelerden bakarken de insanlara önemli ölçüde dürüst ve samimi davranmalısınız. Hayatta gerçekleştireceğiniz her şeyin öncelikle kendiniz için olduğunu unutmayın ve bir iş yapıyorsanız bunu zorunluluk olarak görmekten ziyade işinizi severek yapın&[#]8221; diye konuştu.
Daha sonra Güngör, sosyal sorumluluk projesinin yapı taşlarından olan dürüstlük, sorumluluk, inanılırlık, tutarlılık, hoşgörü kavramlarına değinerek iletişime açık olmanın gerekliliğinden aynı zamanda da fikirlere ve kişilik gelişimine açık olmanın öneminden bahsetti.
Yoğun katılımın gerçekleştiği programın sonunda Üniversite Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Celalettin Baykara, Sinem Güngör&[#]8217;e gerçekleştirdiği sunumlarından dolayı teşekkür etti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
105 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
154 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
604 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
812 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1501 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
911 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
875 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI