Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

UTKU KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, UFKUNU AÇIYOR.

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ilçesinde eğitim-öğretim veren Utku Koleji anaokulu öğrencilerinin hayal dünyasını genişletmek amacıyla geleneksel olarak düzenlediği velilerle buluşma etkinliklerine devam ediyor.

Okul Müdürü Yardımcısı Güvenç Özveren rehberliğinde okul binasında velileri ile birlikte biraya gelen 80 civarında anaokulu öğrencisi ve öğretmenleri ortaklaşa el pratikliğini artırmak, hayal dünyasını genişletmek amacıyla çeşitli projeler yaptı.

EL BECERİLERİ ARTIYOR

Özveren buradaki amaçlarının öğrencilerin hayal dünyasını genişletmek olduğunu belirterek, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında yine her yıl olduğu gibi öğrencilerin başarısı için kolları sıvadıklarını belirterek şunları söyledi:

&[#]8220;Okul öğrencilerimizi en iyi şekilde motive etmek amacıyla bu tür etkinlikleri yıl içersinde yapıyoruz. Hem öğrencilerimiz velililer ve öğretmenler ile birlikte ortak iş yapma hedefine ulaşmış oluyor. Hem de çalışmalarını aileleri ile birlikte yaparak yakın ilgi ve alaka içersinde ortak proje üretme kültürü ile buluşuyor.

Okulumuz bu tür etkinlikler ile güzel öğrenci birlikteliği oluşturuyor. Kimi öğrencilerimiz kartondan ev, kimi öğrencilerimiz uzay üstü, kimi öğrencilerimizde farklı farklı çalışmalar yapıyor, yapılan çalışmalar öğrencilerimizin el becerilerine üst seviye destek oluyor.&[#]8221; dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
148 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
225 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
664 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
849 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
905 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
584 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1535 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
942 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
898 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
229 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI