Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ANAHTAR TESLİMİ EVLER, ADAKOĞLU´DAN...

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli İlçesi&[#]8217;nde yaptığı konutlarla isminden sıkça söz ettiren Adakoğlu İnşaat Sahibi Selami Adakoğlu, en büyük hedefinin en az 400 konutluk bir site yapmak olduğunu belirtti.

Yaptığı inşaatlarla yeni yaşam alanları oluşturan Adakoğlu, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ereğli&[#]8217;de revizyon çalışmalarına da değinen Adakoğlu belediyelerin inşaat ruhsatı konusunda kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

500 KONUTU TESLİM ETTİK

Kdz. Ereğli ekonomisine önemli katkılarda bulunan ve 50 kişiye istihdam sağlayan Adakoğlu, bugüne kadar en az 500 konutu anahtar teslimi müşterilerine verdiklerini kaydederek şunları söyledi:

&[#]8220;Ereğli&[#]8217;de inşaat sektöründe hizmet ve sorumluluk üstlendik. Belediye&[#]8217;den revizyonun çıkması ile birlikte arsa çeşitliliğimiz arttı. Arsa sahipleri geliyor, kendileri ile görüşüyoruz. Açıkçası bu sıralar arsa arayışlarımız bu doğrultuda devam ediyor. Bugüne kadar Kepez bölgesi ağırlıkta olmak üzere 500 civarında konutu anahtar teslimi yaptık. Biz mesela yatak odasında Ebeveyn tuvaletini yapan ilk inşaat firmasıyız.

RUHSAT GECİKİYOR

Tabii inşaat ruhsatı almak biraz zaman alıyor. Bürokrasi engeli olduğunu söyleyebiliriz. Bizim istediğimiz belediyenin inşaat ruhsatı konusunda firmalara destek olması.

BELİRSİZLİK VAR:

Erdemir&[#]8217;deki belirsizlik bütün Ereğli&[#]8217;yi etkiliyor. Birlik ve beraberliğin olduğun yerde sıkıntı olmaz.

Bu belersizliğin giderilmesi her alanda olduğu gibi inşaat alanına da önemli katkılarda bulunur.

KALİTEYE ÖNEM VERİYORUZ

Öncelikle kaliteye önem veriyoruz. Tabii ki inşaat işinde 60-70 civarında kriter var. Öncelikle sağlamlığı, mevkisi, kalitesi ve iç dizaynı&[#]8230; Bunlar bir ölçüdür inşaat için&[#]8230; Tamamlanan projelerimizde almış olduğumuz olumlu övgüler bizleri onurlandırmış; yapacak olduğumuz projelerde firmamıza daha bir övgüven kazandırmıştır. Bu nedenle işimize olan bağlılık ve kalite düzeyimiz artarak devam etmekte olması ; iş saygınlığımızında artmasına olumlu yönde vesile olmuştur.

İlkemiz; hızla gelişen yapı teknolojisine uygun projeler üretmek olup siz değerli müşterilerimize huzurlu ve yüksek kalite düzeyinde bir yaşam sunmaktır&[#]8230;

SİTE EN BÜYÜK HEDEFİMİZ

Biz 500 civarında konut yapan firma olarak uygun bir arazi bulursak, hedefimiz en az 400 konutluk site kurmak. Bunu sosyal donatılarla desteklemek. Her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de zaman zaman sıkıntılar hep olmuştur. Biz ayağını yorganına göre uzatanlardanız. Bunu uygulayabildikten sonra diğer sıkıntılarında kendiliğinden çözümlenebildiğini düşünüyorum. İnşaat sektörü şu an geleceğe yatırım yapmak isteyenlerin ilk tercihi konumuna gelmiş bulunmakta. Bunda bankaların kredi faizlerini düşürmüş olması büyük etken. Diğer etkende ekonomik kriz nedeniyle emlak fiyatlarında bir düşüş olması. Bütün bunların inşaat sektörünü biraz canlandırdığını düşünüyorum. Yapıcı firmanın geçmişteki icraatlarına bakıp araştırsınlar. Bir kere karar versinler.´

AĞAOĞLU GİBİ&[#]8230;

Bu sektörde İli Ağaoğlu güzel bir öncü Güzel ve has projeler yapıyor. Bizde bu projeleri gördükçe seviniyoruz.

İnşaat firması yönetenler, dürüst olmalı. Aldığı binayı eksiksiz bir şekilde teslim etmeli.&[#]8221;

ÖZGEÇMİŞ

3 Ağustos 1962 yılında Kdz. Ereğli ilçesinde dünyaya gelen Adakoğlu İnşaat Sahibi Selami Adakoğlu, 1986 yılında TED kolejinden mezun oldu. İngilizce İhtisas Fakültesi ardından Ziraat Bankası Bankacılık okulunda okuyan Adakoğlu, Uzun yıllar bankacılık yaptıktan sonra 2001 yılında istifa ederek inşaat işine yöneldi.

İlçede 500&[#]8217;den fazla konut yapan Adakoğlu evli ve bir kız babası.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
144 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
218 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
660 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
845 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
901 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
579 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1530 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
938 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
893 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
226 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI