Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Süper ve 1. Amatör'te maç sonuçları

Süper Amatör Lig’in lideri Gelikspor, Muslu Belediyespor’a 2-1 yenildi.Süper Amatör Ligin 8’inci haftasında Lider Gelikspor, Cumartesi günü Çatalağzı Demir Stadyumunda Muslu Belediyespor ile karşılaştı. İlk yarıyı 1-0 önde götüren...

Süper Amatör Lig’in lideri Gelikspor, Muslu Belediyespor’a 2-1 yenildi.

Süper Amatör Ligin 8’inci haftasında Lider Gelikspor, Cumartesi günü Çatalağzı Demir Stadyumunda Muslu Belediyespor ile karşılaştı. İlk yarıyı 1-0 önde götüren Gelikspor, ikinci yarıda rakibi Muslu Belediyespor’un gollerine engel olamadı. Maçı 2-1 kaybetti.

1.Amatör Ereğli Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Kepez Çaylıoğluspor, Beyçayırı Şehit Vefa Karakurdu Stadyumunda Ereğli Bayatspor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Kepez Çaylıoğluspor, Bayaytspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Süper Amatör Ligin 7’inci haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Kilimli Belediyespor, Kozlu Şehir Stadyumunda, Kozlu Belediyespor ile karşılaştı. Kilimli Belediyespor, Kozlu Belediyespor’u Alkan’ın golüyle 1-0 mağlup etti.

Golün ardından beraberlik için yüklenen Kozlu Belediyespor, gol pozisyonlarına girse de değerlendiremedi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca, Kilimli Belediyespor maçı 1-0 kazandı.

1.Amatör Küme’de ilk yarının son maçında play off mücadelesi veren Üzülmez, Fener sahasında 1848 Siyah İncispor’u konuk oldu. Üzülmezspor, 1848 Siyah İncispor’u 5-0’lık skorla mağlup etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
630 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1518 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
925 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
884 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
219 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI