Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Standard Profil’e büyük ödül

Standard Profil Grubu, bu yıl 15.’si düzenlenen satınalma ve tedarik zinciri konferansı ve ödül töreni kapsamında tedarikçi ilişkileri kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.Dünya çapında markalara sızdırmazlık üretim yapan Standard...

Standard Profil Grubu, bu yıl 15.’si düzenlenen satınalma ve tedarik zinciri konferansı ve ödül töreni kapsamında tedarikçi ilişkileri kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

Dünya çapında markalara sızdırmazlık üretim yapan Standard Profil Grubu, Satınalma Kulübü BuyerNetwork.net, BN Academy ve Satınalma Dergisi tarafından bu yıl 15.’si düzenlenen satınalma ve tedarik zinciri konferansı ve ödül töreni kapsamında Ariba çözümü ile tedarikçi ilişkileri kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

Kamu ve özel sektörden çok sayıda profesyonelin katılımı ile İstanbul Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Satınalma ve Tedarik Zinciri Konferansı ve Ödül Töreni’nde, satınalma ve tedarik zinciri yönetiminin önemi farklı perspektiflerden ele alınırken, Standard Profil Grubu İç Denetim Direktörü Kemal Tapkan, “Tedarik Zincirinde Etik” konulu bir konuşma yaptı. Gün sonunda en başarılı tedarikçi şirketlere farklı kategorilerde ödülleri takdim edilirken, 5 kıtada 12 fabrikasıyla dünya çapında üretim gerçekleştirilen Standard Profil Grubu, Ariba çözümü ile Tedarikçi ilişkileri kategorisinde büyük ödüle layık görüldü. Ödülü Standard Profil Grubu adına alan Grup İndirekt Satınalma Müdürü Demet Gülerman; “Satınalma ve IT ekiplerimizin bir arada çalıştığı uzun soluklu bir proje ile Türkiye’de ilk olan bu uygulamaya imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ekiplerimizin bu özverili çalışmalarının ödülle taçlandırılması ise çok gurur verici” dedi.

Standard Profil Grubu, otomatikleştirilmiş onay akışları kullanarak tedarik sürecini geliştiren Ariba çözümü ile ödüle layık görülürken, tedarik sürecini modernize ederek müşterilerine çok daha etkin ve hızlı bir biçimde hizmet vermeye başladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
105 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
154 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
606 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
812 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1501 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
911 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
875 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI