Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

YAŞANAN SIKINTILARI DEĞERLENDİRDİ

gundemeregli.com- AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Site ve Kozlu dolmuşçu esnafları arasında yaşanan sıkıntıları değerlendirdi.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, dolmuşçu esnafı ile görüşmesinde yetkinin İl Trafik Komisyonu&[#]8217;nda olduğu açıklamasını yapan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir&[#]8217;i eleştirdi.
Konunun mahkemede olduğunu ifade eden Başkan Karaduman, &[#]8220;Biz dolmuş duraklarını da gezmiştik. Hem kozlu hem de site dolmuş durağına gittik. Oradaki arkadaşlarımızın düşüncelerini aldık. Yetkili arkadaşlara da o zaman söylemiştik. Hem kozlu hem de site dolmuş durağı ile ilgili topu birbirine attığı için olay kangren hale geldi. Bu işe bir an evvel müdahale etmeleri gerekiyor. Hem site dolmuş durağındaki arkadaşlarımız tekrar geldiler. Bizleri ziyaret ettiler. Ardından da Kozlu dolmuş durağı esnafı bizleri ziyaret etti. Ama olay hukuka geçtiği için biz çok da müdahale edemedik. Orada bir mahkeme kararı var. Bununla ilgili belediyenin iki duraktaki arkadaşları toplayarak bir neticeye kavuşturması lazım gelir. Sonuçta il trafik komisyonu da Zonguldak&[#]8217;ta, belediye de Zonguldak&[#]8217;ta. Belediye taksicilerden ve dolmuşçulardan nasıl rüsum toplayıp gelir elde ediyorsa sıkıntılara da sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah belediye başkanımız bununla ilgili kısa sürede arkadaşlarımızın problemleri ile ilgili çözüm yolu bulacağına inanıyorum. Burada asıl sorumlu olan belediyedir. Çünkü dolmuşçu arkadaşlarımızdan rüsum parası topluyor. Onların sıkıntı problemlerini dinleyip il trafik komisyonuna topu atmaması gerekiyor. Sonuçta oradaki oluşan komisyona da belediye olarak o sıkıntılara müdahil olabilirler&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1518 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
925 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
884 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
219 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI