Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KBÜ’de 200 kamu personeline e-ihale eğitimi verildi

Karabük Üniversitesinde kentte bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının ihale birimlerinde çalışan 200 personele e-ihale eğitimi verildi.Karabük Üniversitesi ile Kamu İhale Kurumu ortaklığında Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük İcraat Programı’nda...

Karabük Üniversitesinde kentte bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının ihale birimlerinde çalışan 200 personele e-ihale eğitimi verildi.

Karabük Üniversitesi ile Kamu İhale Kurumu ortaklığında Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük İcraat Programı’nda yer alan e-ihale’nin yaygınlaştırılması 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda 200 personele e-ihale eğitimi verildi.

Programın açılışında konuşan Karabük Üniversitesi Genel Sekreteri Lütfü Köm, 2017 ve 2018 yıllarında Karabük Üniversitesinde toplam 6 mal alım ihalesinin e-ihale yöntemiyle gerçekleştirildiği bilgisini paylaştı.

Köm, “Bu tür programları üniversitemizde belli periyotlarla yapıyoruz. Bu programın Cumhurbaşkanlığı programında da yer alması sebebiyle Karabük’ümüzün diğer çalışanlarını da bu süreçten faydalandırmak temennisindeyiz. Bu eğitimin tüm çalışma arkadaşlarına katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

Programda kamu ihale uzmanları İsmail Altun ve Sinan Özesen tarafından ihale mevzuatı kapsamında belgelerin azaltılması, elektronik ihale, elektronik eksiltme ve yeterlik sistemi konusunda eğitim verildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
630 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
887 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
568 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1517 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
924 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
883 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
218 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI