Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇANAKÇI BAŞKAN GEBEŞ İLE GÖRÜŞTÜ

gundemeregli.com-Çanakçılar Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Çanakçı Başkan Gebeş&[#]8217;i ziyaret etti.
Zonguldak&[#]8217;ın Gökçebey İlçesinde faaliyette bulunan Çanakçılar Seramik Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Çanakçı Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş&[#]8217;e nezaket ziyaretinde bulundu.
Çanakçılar Seramik adıyla ülkenin ve hatta dünyanın birçok yerinde adını duyuran Çanakçılar A. Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Çanakçı´nın ziyareti ile ilgili memnuniyetini dile getiren Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Mithat ağabeyimizin ziyareti bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Kendisi bölgemizde örnek alınacak işadamlarımızdan birisidir. Mithat Çanakçı ağabeyimizin beldemize yaptığı yatırımlar sayesinde gerek belde insanına gerekse Çaydeğirmeni&[#]8217;mize artıları saymakla bitmez. Bizler kendisine ve Çanakçılar ailesine her zaman müteşekkiriz. İnanıyorum ki Çanakçılar Grubu bölgemiz ve beldemiz için bundan sonra da yatırımlarına devam ederek insanlarımıza ekmek vermeye devam edecektir. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Başkan Gebeş&[#]8217;e yaptığı ziyaretle ilgili bilgi veren Mithat Çanakçı,&[#]8221; Başkan Gebeş&[#]8217;in belde de yaptığı çalışmalar gerçekten göz ardı edilmeyecek derecede büyük çalışmalardır. İkinci fabrikamızın beldeye kurulmasında Satılmış Başkanın çok büyük payı vardır. Kendilerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
102 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
151 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
602 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
811 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI