Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Engeliler Günü etkinliği

4 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü münasebetiyle Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Cevat Çevik, Ahmet Zeki Atalay Ortaokulu bünyesinde yer alan özel eğitim sınıfı öğrencilerini ziyaret etti.Etkinliklere İlçe Milli Eğitim...

4 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü münasebetiyle Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Cevat Çevik, Ahmet Zeki Atalay Ortaokulu bünyesinde yer alan özel eğitim sınıfı öğrencilerini ziyaret etti.

Etkinliklere İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat çevik, yaptığı yazılı açıklamada, Alaplı İlçesinde bulunan 14 özel eğitim öğrencisi çeşitli okullarda eğitimlerini sürdürdüğünü belirtti. Etkinlik hakkında bilgiler veren Çevik, şöyle konuştu:

“Bugün 4 Aralık Dünya Engelliler Günü. ve tüm engelli kardeşlerimizin 4 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum. Engelli öğrencilerimizin toplumla bütünleşmeleri, en iyi şartlarda eğitim görmesi ve hayatlarını sürdürmeleri için devletimiz tarafından önemli çalışmalar yapılmaktadır.İlçemizde olan 14 engelli öğrencimiz özel eğitim sınıflarında eğitim görmektedir. Ayrıca okullarımızda eğitim destek odaları bulunmaktadır. Her çocuk bir hayat ve her çocuk ülkemiz, toplumumuz için bir umuttur. Gelişim özelliği ne olursa olsun, tüm çocuklarımızı topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek en büyük görevimizdir."
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
145 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
597 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
807 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
870 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
554 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1495 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
906 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI