Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

PERSONEL OBEZİTE TESTİ´NDEN GEÇTİ

gundemeregli.com- Bartın İşletme Müdürlüğü Personeli Obezite Testi&[#]8217;nden Geçti.Sağlık Bakanlığının 2010 yılında başlatmış olduğu &[#]8220;Türkiye Obezite ile Mücadele ve Hareketli Hayat Programı&[#]8221; genelgesi kapsamında Bartın İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Obezite, Diyabet ve Metobolik Hastalıklar Bölümü Görevlileri Diyetisyenler Aslı Erkaya Bakkal, Müzeyyen Elmas Kara, Hemşire Sevda Aksu ve Ebe Dürdane Akdere, Bartın Orman İşletme Müdürlüğü personeline yönelik olarak &[#]8221; Obezite, Diyabet ve Fiziksel Aktivite&[#]8221; konulu eğitim ile (Beden Kitle İndeksi, Kan Şekeri, Tansiyon) Ölçüm Programını uyguladılar.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli tarafından Bartın Orman İşletme Müdürlüğü personelinin Beden Kitle İndeksi, Kan Şekeri ve Tansiyon ölçümleri yapıldı. Kurum çalışanları heyecan içerisinde obezite kontrollerini yaptırırken sevinç ve endişe bir aradaydı. Sonuçları iyi çıkanlar sevinirken, obezite sınırında olanların da tedirgin olduğu gözlendi.

Bartın Orman İşletme Müdür Yardımcısı Mustafa Dağdeviren; obezitenin önemli bir halk sağlığı sorunu haline geldiğini ve müdürlük personelinde bu eğitim ve tarama programı sayesinde farkındalık oluşturduklarını bildirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI