Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÖĞRENCİLER SOKAK HAYVANLARI İÇİN DIŞARIDAYDI

gundemeregli.com-Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri tarafından sokak hayvanları için yiyecek toplandı.
Zonguldak&[#]8217;ın Devrek İlçesin Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından sahipsiz hayvanlar için yiyecek toplandı.
&[#]8221;Ekmekler Çöpe Gitmesin Sokak Hayvanları Aç Kalmasın&[#]8221; sloganı ile yola çıkan öğrenciler sokaklarda başıboş gezen kedi ve köpekler için yiyecek toplayarak onların aç kalmamaları için mücadele veriyorlar. Devrek Meslek Yüksek Okulu Aşçılık 2. Sınıf öğrencileri tarafından projesi yapılan etkinlikte, toplu yemek üreten iş yerleri ve okullardan artan yemekleri toplayarak sahipsiz hayvanlara dağıtıyorlar. Belediye Veterineri Muhsin Dede&[#]8217;nin de desteklerini alan öğrenciler Belediye Başkanı Mustafa Semerci&[#]8217;yi makamında ziyaret ederek ürettikleri proje hakkında Başkan Semerci&[#]8217;e bilgi verdiler. Sahipsiz hayvanlara duyarlı davranışlarından dolayı öğrencileri tebrik eden Başkan Mustafa Semerci,&[#]8221; Yüksek Okul Öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen projeye Devrekli vatandaşlarımızdan da destek vermelerini bekliyor,öğrenci kardeşlerimizi tebrik ediyorum&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
178 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
267 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
708 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
869 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
609 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1557 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
967 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
242 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI