Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

HEDEF 45 BİN NÜFUS

gundemeregli.com-
Türkiye&[#]8217;nin yeni ilçelerin olan Kozlu&[#]8217;da değişim devam ediyor.  Halkı sahil kordonuna kavuşturan belediye, yeni büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, 6 bin konutun inşaat halinde olduğu ilçede, nüfusun kısa süre içersinde 45 Bini ulaşacağını müjdeledi.

Yılmaz&[#]8217;ı makamında ziyaret eden Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Çetin Eser ve gazete personeli belediye çalışmaları ile ilgili olarak bilgi aldı.

 Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmada, Kozlu&[#]8217;nun Zonguldak&[#]8217;ın parlayan yıldızı olduğunu kaydederek,  Kozlu&[#]8217;da 6 bin konutun inşaat halinde olduğuna dikkat çekti

Bu inşaatların tamamlanması ve bir süre önce belde olan ilçenin kumu kurum ve kuruluşlarının kurulması ile birlikte nüfusunun büyük oranda artacağının altını çizerek şu görüşlere yer verdi:

Bilindiği gibi Kozlu ilçesi son Büyükşehir kanunu ile birlikte ilçe unvanına kavuşan ilçelerden biri oldu. Bu konu bizi oldukça mutlu etti. İlçe olması ile birlikte bölgemiz Zonguldak&[#]8217;ın parlayan yıldızı haline gelecek. Büyük bir nüfus akışı sağlanacak. Yeni kamu binaları kurulacak,  yeni istihdam alanları oluşturulacak.  Şuanda nüfusumuz 34 bin tahminimiz bu nüfus kısa sürede 45bini bularak önemli bir ilçe haline geleceğiz.

6 AYDA BİTECEK

En büyük projelerimizden biri sahil bandında yaptığımız düzenlemeler. Bu düzenleme ile birlikte Halkın sosyal yaşamında önemli değişimler olacak.  Bu çalışma 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak, faaliyete girecek. Sahildeki çalışmaları belediye olarak biz yürütüyoruz.  Hedefimiz Nisan ayı gibi çalışmayı tamamlayarak alanı vatandaşın kullanımına açmak.  Dediğimiz gibi devam eden ve hayata geçecek olan projelerle ilçemiz cazibe merkezi olacak.  Zonguldak&[#]8217;ın parlayan yıldızı olmaya devam edecektir.&[#]8221;

AMAÇ HİZMET

Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Eser ise Kozlu&[#]8217;nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, &[#]8220;Halka hizmet edilen her noktada yapılan olumlu çalışmaların her zaman yanındayız. Amaç ortak noktada bir bölgenin kalkınmasına ve gelişimine katkıdır&[#]8221; dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
170 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI