Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ENÇ, KENDİ ELLERİMLE VERDİM

gundemregli.com-Kdz. Ereğli Garnizon Komutanı ve Karadeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Yalçın Enç, Şehit Annesi Ayşe Aydın&[#]8217;a Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel tarafından gönderilen hediyeleri düzenlenen bir gecede değil, şahit evinde teslim ettiğini söyledi.

Gündem Gazetesine konu ile ilgili olarak bilgi veren Enç,  Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel&[#]8217;in Şehit Noyan Aydın&[#]8217;ın annesi Ayşe Noyan&[#]8217;a gönderilmek üzere kendisine verilen şilt ile ay yıldızlı gümüş şekerliğin Ereğli Eğitim fakültesi öğrencilerinin düzenlediği etkinlikte değil, bizzat eşi ile birlikte gittiği şehit evine yaptığı ziyarette kendilerine takdim edildiğini belirterek, bu konudaki yanlış anlaşılmayı gidermek istediğini kaydetti.

Enç, Komutanlık olarak &[#]8220;Noyan Aydın anı evine&[#]8221; de destek sağladıklarının altını çizerek, şunları söyledi:

&[#]8220; Genel Kurmay Başkanımız Sayın Orgeneral Necet Özel&[#]8217;in Ayşe Aydın&[#]8217;ın televizyonlara yansıyan görüntülerinden etkilenmesi üzerine kendisine hediye olarak bizim ulaştırmamız amacıyla şilt ve ay yıldızlı şekerlik hediye etti.  Bizde bu hediyeyi Genel Kurmay Başkanımız adına şehit annesine takdim ettik. Bu takdim, düzenlenen bir gecede değil, şehit ailesinin evinde gerçekleştirdi.&[#]8221;

   

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
169 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
258 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
698 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
866 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
604 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1553 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
961 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
909 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
239 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI