Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

POSBIYIK,HUZUR İÇİNDE YAŞANAN BİR YIL OLMASINI DİLİYORUM

gundemeregli.com- Kdz Ereğli Belediye Başkanı  Halil Posbıyık, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak 2013 yılının ilçe, bölge ve ülke halkı için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Posbıyık yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında,şunları kaydetti; &[#]8220;Belediyemiz açısından verimli; hemen her ayında çeşitli alanlarda güzel hizmetlerin gerçekleştirildiği bir yılı geride bırakıyoruz.

Son yıllarda, temel altyapı eksikliklerinin tamamı çözüme kavuşturulan, 31 mahallesine götürülen eşit hizmetlerle sadece bölgenin değil ülkenin sorunsuz yerleşim birimlerinden biri haline gelen Karadeniz Ereğli, yine 2012 yılı içinde birçok vizyon projeyi de hayata geçirip, geçtiğimiz yıllarda başlayan projelerini de tamamladı.

Mali açıdan sorunsuz belediyelerden biri olan, temel belediyecilik hizmetlerinin halka ulaştırılması noktasında hiçbir sıkıntı yaşamayan Karadeniz Ereğli Belediyesi, bu temel hizmetlerinin dışında da sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif birçok çalışma ve etkinliğe imza attığı 2012 yılı boyunca adından sıkça söz ettirdi. Bununla da yetinmeyerek, kentimizin ve bölgemizin temel ekonomik sorunları karşısında hazırladığımız proje ve çalışmalarla da memleketimiz meselelerine duyarlı olmaları gerektiğine inandığımız kesimlere de yol gösterdi.

Böylesine verimli ve hareketli geçen bir yılı geride bırakan Karadeniz Ereğli Belediyesi olarak gözümüzü ileriye, daha geniş ufuklara çevirdik. Bizden sonra gelecek olan nesillere; çocuklarımıza ve torunlarımıza daha güzel bir Karadeniz Ereğli bırakmak arzusu ile yapacağımız çalışmalara bugünden hazır olduğumuzu belirtmek isterim.

2013 yılı için tüm ekiplerimizle birlikte hazırız. Bunun bilinci ile de özellikle ilçemizde dışa göçün önüne geçilmesi, işsizlik sorununun kökten çözüme kavuşturulması, Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin istihdam ve ekonomik açıdan eski güçlü günlerine kavuşması adına üzerine sorumluluk atıl olan kim varsa bu sorumluluklarını yerine getireceği bir yıl geçirmek istediğimizi vurgulamak isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle kıymetli Karadeniz Ereğlililer başta olmak üzere, bölge ve ülkemiz insanlarının yeni yılını tebrik ediyorum.

2013 yılında herkesin yüzünün gülmesini; yeni yılın, insanımızın bugünden daha mutlu ve huzur içinde yaşayacağı bir yıl olmasını diliyor, değerli vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.&[#]8221;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
162 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
616 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
819 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1509 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
916 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI