Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

GMİS YÖNETİM KURULU´NUN YENİ YIL MESAJI

gundemeregli.com- Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş, yönetim kurulu adına bir mesaj yayınlayarak, maden işçileri, MTA işçileri, emekçilerin ve halkın yeni yılını kutladı.
GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, mesajında şu görüşlere yer verdi: &[#]8220;Bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2012 yılını stratejik enerji kaynaklarını paylaşmayı amaçlayan güç çatışmalarıyla, bölgemizdeki birçok ülkenin siyasal rejimlerinin yeniden şekillenmesiyle, küresel kriz tehditleriyle tamamlıyoruz.
2012 yılında GMİS olarak Türkiye Taşkömürü Kurumu&[#]8217;na (TTK) işçi alınması amacıyla başlattığımız çalışmaların 2013 yılı başında olumlu sonuçlanabilmesi için aralıksız çalışmaya devam ediyoruz. Tüm siyasetçilerimizin, Zonguldak, Bartın ve Karabük halkının desteğiyle olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Genel Maden İşçileri Sendikası, 2013 yılında da, bir yandan Maden işçilerinin, MTA işçilerinin ve kurumlarımızın geleceklerine daha da güvenle bakabilmeleri için çalışmalarını sürdürecek, öte yandan Zonguldak, bölgemiz ve ülkemiz halkının ve emekçilerinin hak ve çıkarlarının korunması, ekonomik ve sosyal refahları için verdiği mücadeleye devam edecektir.
Maden işçisinden, MTA işçisinden, Zonguldak ve bölge insanından aldığımız güce inanarak, umudumuzu canlı tutarak verdiğimiz mücadele yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, TTK&[#]8217;da, MTA&[#]8217;da, Hema&[#]8217;da ve Star&[#]8217;da çalışan kardeşlerimizin, emekçilerin ve tüm halkımızın Yeni Yılını kutluyor, barışın, huzurun ve hoşgörünün egemen olduğu bir dünyada yaşamak umuduyla, 2013 yılının başarı, sağlık, mutluluk getirmesini diliyoruz.&[#]8221;
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
131 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
201 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
641 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
839 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
893 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI