Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇAKIR,ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİK

Oluşturacağı Yönetim Kurulu listesini yarın genel merkezin onayına sunacak olan AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Çakır, 10 gündür sürdürdüğü ziyaretlerdeki finali Halk otobüsleri Kooperatifi ile yaptı. Ereğli´de birlik ve beraberliği sağlayacaklarını ve bölünmeyi engelleyeceklerini kaydeden Çakır, ilk olarak OSB´nin dolması için kolları sıvayacaklarını söyledi.

gundemeregli.com- AK Parti Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, ateşten gömlek giydiğinin farkında olduğunu belirterek, &[#]8220;Önümüzde yerel seçimler başta olmak üzere Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler var.  Bu üç seçimden Ereğli ilçe teşkilatı olarak birinci parti çıkacağız&[#]8221; dedi.

Genel merkez tarafından AK Parti&[#]8217;nin önümüzdeki 2.5 yıllığına ilçe başkanlığına atanan ve yönetim kurulunu oluşturmak amacıyla ziyaret turlarını Ereğli Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz ile dün tamamlayan Çakır, hazırladığı yönetim kurulu listesini yarın genel merkezin onayına sunacak.

Son bir haftadır yönetim kurulunu oluşturmak amacıyla ziyaretlerini sürdürdüğünü kaydeden Çakır, burada yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

&[#]8220;Bilindiği gibi kısa bir süre önce genel merkezimizin beni 2.5 yıllığına bu göreve atadı. Bana yönetim kurulunu oluşturmak amacıyla yetki verdi. Bende bu yetkimi kullanarak ilçede birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla ziyaretlere başladık. Önemli fikirler ve düşünceler içersinde olan arkadaşlar istişare ettik. Bu istişare sonrasında bir yönetim kurulu oluşturduk. Bu yönetimi yarın genel merkezin onayına sunacağım. Toplumu kucaklayacak herkesime hitap edecek bir yönetim olacak.  Tabi ki önümüzde üç önemli seçim var. Başta yerel seçimler olmak üzere Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler. Bu seçimlerde de Ereğli adına birinci parti olmak için güçlü bir oluşum ile çalışmanın lazım. Bazı dengeleri iyi korumak lazım. Ateşten gömleği giydiğimizi biliyorum. Yalnız partimizi burada bölmeden, toparlayıcı olarak seçimlere taşımak istiyoruz.

Önünüzdeki günlerde ilçemizde sivil toplum örgütlerinin katılımı ile  geniş katılımlı toplantılar yapacağız. Ereğli&[#]8217;nin ekonomisi için neler yapabiliriz bunlara karar vereceğiz.  Bunun için de oda seçimlerinin bitmesini bekliyoruz.

Organize Sanayi Bölgesi8OSB) için de planlarımız var. O bölgeyi işyerleri ile dolduracağız. Bu konuya ağırlık vereceğiz.  İşsizliği çözme adına elimizden geleni yapacağız. Bunları önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı ele alırız. Buraya gelme amacımız. Ak parti&[#]8217;nin daha ileriye gitmesi amacıyla fikir almaktı. Murat Başkanımızdan da düşüncelerini alıp, bu ziyaretlerin finalini yapmayı uygun bulduk. &[#]8221;

Kooperatif Başkanı Akyüz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Fatih bey bizim yakından tanıdığımız mücadele verdiğimiz bir arkadaşımız. Onun bu göreve gelmesinden ötürü mutluluk duyduk.  Kendisine görevinde aşarılar diliyorum. İnşallah güzel bir yönetim oluşturur bizden de bir talebi olduğunda bizde elimizden geldiğince kendisine destek oluruz&[#]8221; dedi.

Çakır&[#]8217;ın yalnız gerçekleştirdiği ziyarette Kooperatif yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI