Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Gizli buzlanma kaza getirdi!..

Düzce-Zonguldak D-655 Karayolu’nda gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, ışıklarda bekleyen otomobile çarptı. Kazada 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Düzce-Zonguldak D-655 Karayolu’nda gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, ışıklarda bekleyen otomobile çarptı. Kazada 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Kaza; akşam saatlerinde Düzce - Zonguldak D-655 Karayolu Üniversite sapağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Zonguldak’tan Düzce istikametine gitmekte olan Ergün S.’ın kullandığı 34 NJD 50 plakalı otomobil, sabah saatlerinde başlayan kar ve havanın eksi derecelere kadar düşmesi nedeniyle yolda oluşan gizli buzlanmadan dolayı kırmızı ışıkta duramayarak ışıklarda bekleyen Ercan A.’nın kullandığı 81 BL 395 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 150 metre sürüklenen otomobil, yan yola girerek durabildi. Kazada otomobil sürücüleri Ergün S. ve Ercan A. ile anne Selma A. ve çocukları Selimnur, Doğukan, Semih A. yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerinin kaza yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ise araçlarda bulunan LPG nedeniyle sızan gazı önlemek için dakikalarca çaba harcadı. İtfaiye ekipleri araçlardan sızan gazı kestikten sonra olay yerinden ayrıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili olarak inceleme başlattı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
161 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1508 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI