Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EREĞLİ YILBAŞINA HUZURLU GİRDİ

gundemeregli.com- Kdz Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü ile Ereğli jandarma komutanlığına bağlı ekipleri, Yılbaşı gecesi sabahın erken saatlerine kadar Ereğli ve çevresinde adeta kuş uçurtmadı.

2012 yılının sona erip 2013 yılına merhaba denilmeye hazırlandığı gecede Çoğu vatandaşın sabahlara kadar eğlendiği ve yeni yılın tadını çıkarttığı gecede onlar yine görevleri başındaydı.

Vatandaşın huzurlu ve rahat bir yılbaşı geçirebilmeleri için görevleri başında olan ekipler, yılbaşı gecesi sabahın erken saatlerine kadar çeşitli noktalarda asayiş uygulaması yaptı.

Kdz Ereğli İlçe Jandarma komutanlığına bağlı merkez jandarma komutanlığı personeli ve Trafik tim komutanlığı ekiplerince vatandaşların huzurlu bir yılbaşı geçirmeleri için alkol, ehliyet ve kimlik kontrolü yapan ekipler kuralları ihlal eden sürücülere cezai işlem uyguladı.

Yılbaşı gecesi Saat 23.00 ile 03.00 arası Ereğli&[#]8217;ye bağlı Ören mevkii Deli Hakkı yol ayrımında Gidiş-Dönüş karşılıklı yol kontrolü yapan Jandarma ekipleri adeta kuş uçurtmadı. Merkez ilçe jandarma karakolunda görev yapan ve Ereğli´de  İlk Bayan Jandarma Astsubay Üst Çavuş Bedriye Eyüpoğlu&[#]8217;nunda gecenin ilerleyen saatlerinde görevde olması Türk kadının zor şartlarda  neler başarabileceğinin bir göstergesiydi. 
 
&[#]8220;EMNİYET KUŞ UÇURTMADI&[#]8221;

Kdz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, İlçe Emniyet Müdür yardımcı Burak Bal ve Komiser Nizam Balkan ve çok sayıda polisin görev aldığı yılbaşı gecesinde herhangi bir üzücü olaya rastlanmadı. Yılbaşı gecesi sabahın erken saatlerine kadar Ereğli&[#]8217;nin çeşitli yerlerinde uygulama yaparak vatandaşların yeni yıla huzurlu girmeleri sağlandı. Yapılan kontrollerde kurallara uymayan sürücülere ve alkollü oldukları tespit edilen sürücülere göz açtırılmadı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
97 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
139 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
593 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
804 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
868 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
552 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1494 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
905 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
211 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI