Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

MURAT BOZ KARARINI VERDİ, EREĞLİLİ

Ereğlili olup olmadığı konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılan Ünlü Sanatçı Murat Boz Jüri üyesi olarak katıldığı bir yarışma programında Ereğlili olduğun açıkladı. Boz daha önce Kadıköylüyüm açıklaması yaparak Ereğlili hayranları ile Belediye Başkanı Posbıyık´ı üzmüştü.

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ünlü Sanatçı Murat Boz&[#]8217;un Ereğlili olduğunu açıklaması ile birlikte aralarında hiçbir sorun kalmadığını belirtti.

Boz&[#]8217;un Ereğli&[#]8217;de doğup büyüdüğünü hatırlatan Posbıyık, birkaç defa Boz&[#]8217;un ağzından geçmişte&[#]8220;Kadıköylüyüm&[#]8221; sözünü işittiğini ve bu sebeple Boz&[#]8217;a çok içerlediklerini hatırlatarak, Jüri olarak katıldığı özel bir TV. Programında,  &[#]8220;Ben Ereğli doğumluyum ve Ereğliliyim. Ereğlili olduğunu bilseydim dönerdim. Sözü sonrasında kendilerine olan kırgınlığın geçtiğini belirtti.

Ereğli Belediye Meclisi 2013 Yılı ilk Toplantısı&[#]8217;nda oyların tasnifi için verilen arada gazetecilere hitaben Boz&[#]8217;la ilgili konuşan Posbıyık,  Boz ile Ereğli&[#]8217;nin hiçbir sorunu kalmamıştır. Kendisi Ereğlili olduğunu açıklamıştır. Geçmişte ağzından Kadıköylüyüm sözünün çıkması nedeniyle tavır koymuştuk ve Ereğli&[#]8217;deki Festivallere kendisini davet etmemiştik. Şimdi bir sorun kalmamıştır. Ereğlili olduğunu açıklamıştır. Bizde kendisine her konuda destek olacağız.&[#]8221;dedi.

Belediye Başkanı Posbıyık Başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda yapılan toplantıda gündemde yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlanırken, bazıları ise bugünkü toplantıya ertelendi.

Açılış ve yoklamanın ardından gündemde yer alan maddeler görüşüldü. Belediye Meclisi´nin 2013 yılı aylık toplantısının her ayın ilk haftası ilk Çarşamba günü toplanması, Belediye Meclisinin 2013 yılında Ağustos ayında izinli sayılmasının karara bağlanmasının ardından denetim komisyonu seçimlerine geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda Cevat Aydın (21), Mithat Güngör (24), Aydın Karadağ (22), Cumhur Nalcı (18) ve Eyüp Karaarslan (23) oy alarak denetim komisyonuna seçilirken oylamada aday olmamasına rağmen Abdülkadir Sözer´e (5) oy çıktı. Oylamanın ardından gündemde yer alan maddeler görüşüldü.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
94 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
138 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
592 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
866 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
551 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1493 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI