Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Karla mücadele başarıyla yürütüldü

Düzce Belediyesi şehir merkezi ve çevresinde etkili olan kar yağışı ile mücadelede çok sayıda ekiple gece boyunca küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdü.Düzce Belediyesi şehir merkezi ve çevresi ile özellikle Kalıcı Konutlar Bölgesi...

Düzce Belediyesi şehir merkezi ve çevresinde etkili olan kar yağışı ile mücadelede çok sayıda ekiple gece boyunca küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdü.

Düzce Belediyesi şehir merkezi ve çevresi ile özellikle Kalıcı Konutlar Bölgesi ve Konuralp’te akşam saatlerinde başlayan ve gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı ile mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdü. Fen İşleri, Zabıta, İtfaiye, Destek, Temizlik ve Su Kanalizasyon müdürlüğü ekiplerinin iş birliği ile yürütülen çalışmalar kapsamında ana arterler başta olmak üzere yaya kaldırımları ve işlek caddeler üzerinde kar küreme, tuzlama çalışmalarını başarıyla yürüttü. 100’den fazla yaya ve araçlı ekiple sürdürülen karla mücadele çalışmalarında vatandaşların mağdur olmamasına özen gösterildi. Aynı zamanda Beyaz Masa üzerinden yapılan ihbar ve talepleri değerlendiren ekipler vatandaşlardan büyük takdir topladı. Şehir merkezinde ve özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu yerlerde kaldırımlardaki karları temizleyen ekipler mağduriyet yaşanmaması konusunda araçların ana yollar üzerine park edilmemesi konusunda da uyarıda bulundu. Yetkililer yaptıkları açıklamada belli aralıklarla etkisini artıran kar yağışı süresince çalışmalara devam edileceğini belirtti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
108 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
160 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
877 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
562 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1504 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
913 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
877 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
214 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI