Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

MUHTARLARIMIZIN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ.

gundemeregli.com- Sarıkokmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk, Kavaklık Mahallesi Muhtarı Nazif Kaplan, Akarca Mahallesi Muhtarı İlknur Güleri, Kirmanlı Mahallesi Muhtarı Nurettin Yaman, Ören Mahallesi Muhtarı Halil
Sever ve Uzunmehmet Mahallesi Muhtarı Seyfettin Yaman, Karadeniz Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık&[#]8217;a nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Konuklarını Sevgi Çemberi&[#]8217;nde ağırlayan Neriman Posbıyık, nazik ziyaretlerinden dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür ederken, 2012 yılında mahallelerinde önemli çalışmalara imza atıldığını belirten ve yeni yıldan da ümitli olduklarını kaydeden muhtarlar da geride bıraktığımız yıl boyunca önemli sosyal projelere imza atan Sevgi Çemberi&[#]8217;nin bu faaliyetlerinin devam etmesi temennisinde bulundular.

&[#]8220;MUHTARLARIMIZIN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ.&[#]8221;

Sevgi Çemberi&[#]8217;nin, özellikle maddi durumları iyi olmayan vatandaşlara yönelik yaptığı her sosyal projede en önemli desteği muhtarlardan aldıklarını belirten Neriman Posbıyık; &[#]8220;Sevgi Çemberi olarak 2012 yılını en verimli şekilde geçirdik ve başarılı çalışmalara gönül birliği içinde imza attık. Yeni yılda da aynı özveriyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni projelerimizde ve yardım kampanyalarımızda da en büyük desteklerden birini mahallemiz muhtarlarından alacağımıza yürekten inanıyorum. Ziyaretimize gelen sizlerin şahsında da bugüne kadarki her çalışmamıza destek veren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum&[#]8230;&[#]8221;, dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
98 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
143 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
596 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
806 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
869 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
554 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1495 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
906 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI