Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Terzi: “Zor bir deplasman bizi bekliyor”

TFF 2. Lig’de mücadele veren Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi,hafta sonu deplasmanda oynayacakları Pendikspor maçına değindi.Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, zor bir deplasmana gittiklerini söyleyerek,...

TFF 2. Lig’de mücadele veren Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi,hafta sonu deplasmanda oynayacakları Pendikspor maçına değindi.

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, zor bir deplasmana gittiklerini söyleyerek, Pendik’ten puan ya da puanlar almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Zonguldak Kömürspor teknik patronu Cahit Terzi, “Çıkış yakalayan takımlardan bir tanesi Pendikspor. Kendi saha ve seyirci avantajını da kullanacak. Bizim için çok zor bir maça olacak. Ama biz kolay lokma değiliz. Pendik’e puan ya da puanlar almak için gidiyoruz. Pendik’i yenmek için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. İnşallah Pendik maçını kazanarak çıkılış yakalamak istiyoruz ’’dedi.

‘’Lisansların yarın çıkacak’’

Yeni gelen oyuncuların lisansların çıkacağını ifade eden Terzi, ‘’Genel Kaptan Hakan Hürfikir arkadaşımızla görüştüm. Lisansların yetişeceğini söyledi. İnşallah bu maçta yeni gelen arkadaşlarımıza da şans vereceğiz. Yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte iyi bir kadromuz oluştu ’’diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
145 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
597 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
807 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
870 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
554 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1495 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
906 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI