Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

POSBIYIK, ÇINAR VE AYDIN&8217;A KIRGIN DEĞİL!

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli&[#]8217;de üç gündür tartışılan Belediye Başkan Yardımcıları Turan Çınar ile Cevat Aydın&[#]8217;ın istifaları sonrasında Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ilginç açıklamalarda bulundu. Kırgınlık taşımadığını kaydeden Posbıyık, Çınar ve Aydın&[#]8217;dan danışman gibi yararlanmaya çalışacağını söyledi.

   Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, gündemi meşgul eden Başkan Yardımcıları Turan Çınar ve Cevat Aydın&[#]8217;ın istifasını &[#]8220;Hep aynı yerde sürekli durmak diye bir şey olamaz.&[#]8221;sözleri ile değerlendirdi.

Posbıyık, Belediyecilikte zaman zaman bu tür değişimlerin olabileceğini ve olması da gerektiğini de belirterek, onun için bu istifaların çok doğal karşılaması gerektiğinin altını çizdi.

Çınar ile Aydın&[#]8217;ın görevlerinden ayrılmasının kendi hür iradeleri ve isteklerinin bir sonucu olarak gerçekleştirildiğini ifade eden Posbıyık, istifa ettikleri için herhangi bir kırgınlığının da bulunmadığını anlattı.

 İki Başkan yardımcısının ayrılması bir değişimden ibaret olduğunu kaydeden Posbıyık şu görüşlere yer verdi:  

  &[#]8220;Yıllardan beri beraber yürüdüğümüz dava arkadaşlarımla aynı yolda sarmaş dolaş aynı davaya hizmet etmek için ayrıldık. Arkadaşlar kendileri ayrılmışlardır. Değişik manalar vermenin bir anlamı yoktur. Belediyecilikte zaman zaman bu tür değişimler olabilir ve olması da gerekir zaten. Hep aynı yerde sürekli durmak diye bir şey olamaz.
   Belediye Başkanlarına bile 5 senede bir seçim yapıyorlar. Vatandaş, &[#]8216;Yeter artık git&[#]8217; diyebiliyor. Onun için bunları çok doğal karşılamak lazım, onlar bizim can arkadaşlarımız. Onlar bizim dava arkadaşlarımız. Hem Cevat Aydın hem de Turan Çınar&[#]8217;ın belediye ve Ereğli&[#]8217;nin gelişmesine çok büyük katkıları olmuştur. Bir kırgınlık olmaz olamaz da zaten. Belediye meclis üyelikleri devam ediyor ve yolumuza da devam ediyoruz. Hatta kendilerinden danışman gibi yararlanmaya çalışacağım. Her şeyden önce her iki arkadaşımızla aile dostuyuz ve arkadaşlık kavramlarını ön plana çıkarmışız. Acı günde, tatlı günde, iyi günde, kötü günde, el ele verip mücadele etmiş insanlarız. Bundan sonra da artarak el ele mücadelemiz devam edecek.&[#]8221;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
115 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
164 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
617 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
821 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
918 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI