Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KARTAL İSTİFALAR İÇİN NE DEDİ ?

gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, Ereğli Belediyesinde yaşanan istifa gelişmelerini ile ilgili olarak, &[#]8220;Aile içi bayrak değişimi. Normal karşılamak gerekiyor&[#]8221; dedi.

    Kartal, konu ile ilgili olarak CHP&[#]8217;li Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile görüştüklerini ve kurum içi tasarruf kullandığını kaydederek, &[#]8220;Bizim buna söyleyebilecek sözümüz olamaz.  Bu tür ortamlarda değişimler olur.  Olabilecek gelişmeler&[#]8221; dedi.

YENİ BİR HAVA

  CHP Belediye Meclisinden atanan belediye başkan yardımcılarının yeni bir hava getireceğini kaydeden Kartal şu görüşlere yer verdi:

  &[#]8220;Yapılan istifaları normal karşılıyorum. Kurum içi tasarruf, buna aile içi bayrak değişimi de diyebiliriz.  Ben Bu konuyu Belediye Başkanımız ile görüştüm. Normal bir değişiklik. Belediyenin iç uygulaması yeni bir hava getirmek için yapılan bir çalışma olarak görüyorum. Biz gerek Turan Çınar, gerek Cevat Aydın&[#]8217;dan her konuda yararlanmaya devam edeceğiz. Kendileri bizim belediye meclis üyemiz. Görevleri süresince belediye ile vatandaş arasında sağlıklı bir denge kurdular.  Göreve yerine atanan arkadaşlarımızın da olumlu katkılar yaparak, başarılı olacaklarına inanıyoruz. Karadeniz Ereğli Belediyesi&[#]8217;nde çok önemli hizmetler yapan eski yöneticilerimizin görevlerinden ayrılmaları aile içi bir tasarruf olarak görüyoruz.

   Yapılar dedikoduları da yersiz ve manasız buluyoruz.  Ne kadar üzülsek de yerlerine göreve gelenlerin başarılı olacaklarından da eminim. Herkes verilen görevi özveriyle çalışarak yapıyor. Yeni gelenlerde eski gidenlerde çalışmalarını yine Ereğli için yapacaklar. Ama bu konunun başka yerlere çekilmek istenmesini de anlayamıyorum.&[#]8221;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
98 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
140 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
594 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
805 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
869 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
553 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1494 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
905 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
211 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI