Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

DEĞİŞİM RÜZGARLARI ESİYOR

gundemeregli.com- AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Hep birlikte AK Parti ailesini kucaklayacaklarını ve büyüteceklerini söyledi.

Kdz. Ereğli önceki dönem Belediye Başkanlarından Arslan Keleş ve önceki dönem belediye meclis üyelerinden Turgut Tanyıldız, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ve yönetimine parti merkezinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çakır burada yaptığı konuşmasında, Bu bağlamda herkese görev ve sorumluluklar düştüğünü belirterek, &[#]8220;Parti olarak &[#]8216;O&[#]8217; , &[#]8216;Bu&[#]8217;, &[#]8216;Şu&[#]8217; ayrımı yapmayacağız. İlçemizin geleceği için projeler üretip, projeleri takip edeceğiz. Birlik beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.&[#]8221; dedi

 HER ANLAMDA YANINIZDAYIZ

Keleş, ziyarette yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: &[#]8220;Siyasette de değişim rüzgârlarını görüyoruz. Ereğli&[#]8217;de de Ak Parti&[#]8217;de bir değişim gerekiyordu ve sıkıntı vardı. Şimdi yepyeni bir vizyon var, yönetimdeki arkadaşların hepsi iyi niyetli ve Ereğli&[#]8217;de Ak Parti&[#]8217;yi büyütmeye talipler. Başkan olarak siz önümüze hedef koyacaksınız. Biz her anlamda yanınızdayız. Ereğli&[#]8217;nin yeni bir yapılanmaya ihtiyacı vardı ve buda oldu. Bundan sonrasına umutla bakabiliriz. Yükünüz ağır, sorumluluğunuz büyük. Beraber bir sinerji yaratacağımıza inanıyoruz. Ereğli&[#]8217;nin en büyük sıkıntısı bana göre bir araya gelememek, birlikte hareket edememek. Ereğli&[#]8217;nin önünü açmak için Belediye başkanımız, Ticaret odamız, oda Başkanlarımız, Siyasi Partilerimiz ve Sivil toplum kuruluşlarıyla bir otobüse binip öncelikle Zonguldak&[#]8217;a sonra da Ankara&[#]8217;ya gitmemiz lazım. Basından karşılıklı atışmalar olursa birliktelik olamaz. Biz diyoruz ki madem hepimiz Ereğliliyiz o zaman Ereğli için herkes elinden geleni yapsın.&[#]8221; dedi.

EREĞLİYİ BÜYÜTECEĞİZ

KANDİLLİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN ZİYARET

AK Parti Kandilli Belde Belediye Meclis Üyeleri, Çakır&[#]8217;a nezaket ziyareti gerçekleştirerek başarılar diledi.

Ziyarete katılan Mehmet Altan, Şenol Yıldız ve Yakup Kürekçi yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Kandilli&[#]8217;nin sorunları hakkında İlçe Başkanı M. Fatih Çakır&[#]8217;a bilgiler vererek görüş alış verişinde bulundular.

Çakır, Meclis Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

YAZICIOĞLU AİLESİNDEN ZİYARET

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurlu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu&[#]8217;da göreve yeni atanan Ak Parti ilçe yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştirerek İlçe Başkanı Fatih Çakır&[#]8217;a ve yöneticilerine başarılar dilediler.

Yazıcıoğlu, &[#]8220;yeni yönetim ile beraber yeni heyecanlar katarak bölgemiz için yapacağınız tüm çalışmalarda sizlerle birlikte olduğumuzun bilinmesini isteriz. AK Parti ailesinin birlik ve beraberlik içerisinde, çıtasını daha da yukarılara taşıyacağız. Bu konuda üzerimize düşen her konuda yanınızdayız&[#]8221; dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır&[#]8217;da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; &[#]8220;Sizlerle birlikte camiamızı daha da güçlü kılacağız. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte yapacağımız tüm çalışmalarda amacımız partimizi daha da güçlü kılmak ve iktidarı yerele taşımak olacaktır.&[#]8221;dedi.

HUZUR DERNEĞİNDEN ZİYARET.

Kdz. Ereğli&[#]8217;de faaliyet yürüten Huzur Derneği yönetim&[#]8217;de gerçekleştirdi ziyaretle AK PARTİ İlçe Başkanı M.Fatih Çakır ve yönetimine başarılar diledi.

Ziyaretlerinden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür eden Çakır, sivil toplum kuruluşlarının çalışmaların sosyal bir gönüllülük esasına dayandığını, aktif olarak değer üreten STK&[#]8217;ların demokrasinin gelişimine büyük katkı sunduğunu belirterek, yeni yönetim çalışmalarında STK&[#]8217;ların sesine kulak vereceklerini dile getirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
86 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
127 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
590 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
856 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1492 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI