Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Vali Bektaş'a teşekkür ettiler...

Merkezi Ankara'da bulunan Turizmci ve Seyahat Acentaları Derneği TURSAD, bünyesine bağlı 42 Seyahat Acentasının daveti ile Zonguldak ve yakın çevresini kapsayan turizm ürün ve değerlerinin tanıtımına yönelik info gezisi düzenlendi. Bu kapsamda Devrek, Gökçebey, Filyos, Zonguldak ve Karadeniz Ereğli'de kültür ve turizm değerleri turizm profesyonelleri tarafından gezildi.

16-17 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen turizm info gezisinin gerçekleşmesinde Zonguldak Valiliği, Zonguldak İl Özel İdaresi, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü yetkilileri de işbirliği ve katkıda bulunmuştur. Gezi kapsamında Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve kurum temsilcileri ile de biraraya  gelen seyahat acentası yetkilileri, gezdikleri yerler ve Zonguldak'ın turizm potansiyeli hakkında fikirlerini beyan ederek turizm sezonu öncesinde bölge hakkında bilgi edinme fırsatı bulduklarını ve sezon boyunca bölgeye geziler düzenleyeceklerini dile getirdiler.

Tanıtım gezisinin gerçekleşmesinde katkılarını esirgemeyen Zonguldak Valisi Erdoğan  Bektaş ile İl Ozel İdare, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve BAKKA yetkililerine teşekkürlerini ileten TURSAD yetkilileri tanıtım  gezisini tamamlayarak sezonda görüşebilmek temennileri ile Zonguldak'tan ayrıldılar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
629 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
829 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
567 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1515 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
923 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
882 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
218 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI