Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ERDEMİR´DE KUTLAMA

gundemeregli.com- Ereğli İlçesi&[#]8217;nde kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları&[#]8217;nda (Erdemir) çalışan bir grup işçinin kadro değişimi ve kademe alması dolayısıyla kutlama yaptığı bildirildi.
   Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi&[#]8217;nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Erdemir Yapım Montaj Müdürlüğü İnşaat Bakım Baş Mühendisliği Marangozhane Birimi&[#]8217;nde çalışan 8 işçi kadro değişikliği ile 3 işçi ise kademe yükselişini kutladı.
   Çalıştıkları birimde bir araya gelen 8 sendika üyesi, C kadrosundan B&[#]8217;ye geçişlerini kutlarken, 3 üye de aldıkları kademenin mutluluğunu yaşadı.
   Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi Mali Sekreterimiz Sedat Taşdelen, davet edildiği kutlama etkinliğinde yaptığı konuşmada, üyelerin hak ederek derece aldıklarını söyledi.
   Konuşmasında sözleşme sürecinden de bahseden Taşdelen, şöyle dedi:
    &[#]8220;Alnınızın akıyla hak ettiğiniz derecelerinizi aldınız. İşinize ve teşkilatınıza sahip çıktığınız ve sağlık, sıhhatiniz yerinde olduğu sürece daha birçok kademeler alacağınıza inanıyoruz. İnşallah aldığınız kademelerin yanı sıra sağlık sıhhat içinde emeklilik günlerinizi de görürsünüz. Önümüzdeki 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı&[#]8217;ndan yetki belgemizi bekliyoruz. Erdemir çalışanı üyelerimizle görüşerek hazırladığımız taslağımız şekillenmek üzere. Son şeklini de üyelerimizle paylaşacağız.
   Bu birlik ve beraberliğimiz olduğu, sendikamızı sahiplendiğiniz sürece sözleşmeyi masa başında, üyelerimizin haklarını en iyi şekilde savunarak tamamlamayı hedefliyoruz.&[#]8221;
   Kutlamaya Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karakaya, Baştemsilci Mustafa Yıldız, İş Yeri Temsilcisi Zafer Karaşen, İşyeri Baş Mühendisi Kökten Köktuğ, iş yeri formeni Ayhan taş ile mesai arkadaşları katıldığı kaydedildi.
   
   
ODABAŞ&[#]8217;A TEŞEKKÜR ETTİLER
   Diğer yandan Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş&[#]8217;ı, Erdemir Liman Müdürlüğü Liman Bakım Baş Mühendisliği &[#]8216;nde çalışan üyelerinin ziyaret etti.
   Gerçekleştirilen ziyarette işçiler, C&[#]8217;den B kadrosuna geçişleri dolayısıyla Odabaş&[#]8217;a teşekkür ettiler.
   Odabaş da, Erdemir&[#]8217;in ağır çalışma koşullarında ekmeğini kazanan Erdemir çalışanlarının, daha iyi koşullarda iş hayatlarını sürdürebilmeleri için sendika olarak gayretleri olduğunu söyledi.
   Erdemir işçisinin, her zaman işini en iyi şekilde yaptığını savunan Odabaş, &[#]8220;bunun karşılığında da hak ettiğini alması gereken üyelerimiz için her türlü gayreti gösteriyoruz. B kadrosuna geçmenizle birlikte üstlendiğiniz sorumluluğun arttığının farkında olduğunuzu çok iyi biliyorum. Her zamanki gibi birlik ve beraberlik içinde iyi üretip, iyi kazanmak istiyoruz&[#]8221; dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
629 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
829 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
566 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1514 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
922 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI