Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BU DEFA ALAPLI´DA YARIŞTILAR

gundemeregli.com-Alaplı ilçesinde&[#]8221; Kadın Çiftçiler Yarışıyor&[#]8221; adlı bilgi ve proje yarışmasının düzenleneceği belirtildi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Alaplı İlçe Müdürü Rafet Yılmaz, geleneksel hale gelen &[#]8220;Kadın Çiftçiler Yarışıyor&[#]8221; adlı bilgi ve proje yarışmasının düzenleneceğini söyledi.
Geleneksel hale gelen &[#]8216;Kadın Çiftçiler Yarışıyor&[#]8217; adlı bilgi ve proje yarışmasının Alaplı etabının 28 Ocak 2013 tarihinde yapılacağını belirten Yılmaz, &[#]8220; Kadın çiftçilerimizin üretime verdikleri katkı yadsınamaz. Bu bilgi birikimlerini geliştirmeleri ve eksikliklerinin tamamlanmasının amaçlandığı yarışma 8 yıldır Türkiye çapında yapılmaktadır. Bir şenlik havasında geçen yarışmaya çiftçi bayanlarımızın ilgisi büyük olmaktadır. Yarışmamız da yarışmacılar tek tek yarışacaktır. 15 sorudan oluşan yarışmamızda cevaplar 4 şık üzerinden çoktan seçmeli olacaktır. 15 soru sonunda eşitlik bozulmazsa 10 sorudan oluşan altın soru etabına geçilecektir. Alaplı birincisi olan Kadın Çiftçimiz Zonguldak&[#]8217;ta yapılacak olana il finaline katılacaktır. İl finalinde birinci olan yarışmacımız bu yıl Zonguldak&[#]8217;ta yapılacak olan bölge finaline katılacaktır. Bölge finalinde birinci olan yarışmacı Türkiye finaline katılacaktır. Türkiye birincisi olan yarışmacıya 50 bin TL&[#]8217;lik proje yapılacaktır. Yarışmanın her etabında ilk üçe giren yarışmacılarımıza değişik ödüller ve teşvikler verilecektir. Bu yıl katılımın yüksek olmasının beklendiği yarışmamıza tüm halkımız davetlidir. Bu yılki yarışmaya katılmak isteyen kadın çiftçilerimizin kimlik fotokopileriyle beraber Alaplı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğümüze başvurmaları yeterlidir&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
144 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
219 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
661 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
845 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
901 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
579 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1530 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
938 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
893 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
226 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI