Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KGD, MHP´Yİ ZİYARET ETTİ

gundemeregli.com- Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Osman Sav ve Yönetim Kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan&[#]8217;ı ziyaret etti. Ziyarette, MHP Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan KGD Başkanı Osman Sav, yeni yerlerinin hayırlı olmasını dileyerek, iadeyi ziyarette bulunduklarını dile getirdi. Başkan Sav, &[#]8220;Yeni yeriniz hayırlı olsun. Umarım bundan sonraki aşamalarda kendi mülkünüz olarak yeni yerinize taşınırsınız. Gerçekten partilerin daha geniş, daha ferah yerlere ihtiyaçları var. Yer sorunundan ziyade Zonguldak&[#]8217;ın sorunlarını çözümü için çabalamalısınız. İnşallah onu da görüyoruz. Ziyaretimizi yeni yeriniz için gerçekleştirdik. Hem iadeyi ziyaret, hem de yeni yerinizin hayırlı olması dilekleri için geldik. Zonguldak&[#]8217;a, çalışmalarınızla katkıda bulunursunuz&[#]8221; diye konuştu.

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan da, ziyaret için KGD Başkanı Osman Sav ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Ayan, şunları söyledi:

&[#]8220;İyi dileklerinize ve temennilerinize teşekkür ediyorum. Kongre öncesinde MHP&[#]8217;nin eski binasının yeterli olmayacağını, yeni yönetim kurulu ile düşünerek, bugün yeni binamızdayız. Merkezi bir yere geldik. Hedef, Zonguldak&[#]8217;a hizmet etme adına çalışmalar yürütmektir. Zonguldak&[#]8217;ın had safhada birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bunu sağlayamaya çalışıyoruz. Zonguldak&[#]8217;ın her noktada elinden tutmaya çalışıyoruz. Zonguldak&[#]8217;ın üzerinde son dönemlerde karabulutlar dolaşmaya başladı. Gerek taşeron, gerek rödevans sahalarında olsun olumsuzluklar arka arkaya geldi. 2013 yılı dilek ve temennilerimizde &[#]8216;her şey iyi olsun&[#]8217; dedik, ama hayat devam ediyor. Sonuçta insanın başına her şey gelebiliyor. 7 Ocak 2013 tarihinde TTK&[#]8217;da metan gazı faciasında hayatını kaybeden madencilerimizin ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Şeffaf, ilkeli ve dürüst siyasi anlayışı ile yola çıktığımızı söylemiştik. Siyasi parti üst organlarıyız. Göreve geldiğimizde kendi mal varlığımla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. MHP İl Başkanı olduğumda Meşrutiyet Mahallesi&[#]8217;nde bir dairem, yine Meşrutiyet Mahallesi&[#]8217;nde ortak bir tane daha dairem var. 2007 model Hyundai bir arabam vardı. İl Başkanı olarak yola çıktığımda mal varlığımı bunlardı. İnşallah ilerleyen zamanlarda yine ihtiyaç duyulursa, bizim kendimize mi, halkımıza mı hizmet ettiğimiz noktasında sizlere bir done vermek istiyorum. Halkımıza hizmet ettiğimizi göstermek için bu açıklamayı yapmak gereği hissettim. Mal varlığımıza bir şeyler daha katabiliriz, ama bu helal yol ile olacaktır. Allah, haram lokma yemeyi bizlere göstermesin. Zonguldak için bir açılım yapmak istedik. Bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek? Kim kendine çalışmış, kim Zonguldak&[#]8217;a çalışmış, bunları bu vesile ile görmüş oluruz.&[#]8221;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
155 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
236 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
677 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
853 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
589 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1537 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
943 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
898 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
230 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI