Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ZONGULDAK´IN YENİ YAŞAM YERİ....

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli&[#]8217;de yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Tur- Yapı 17 ay gibi kısa bir sürede 170 adet daireyi tamamlayarak, müşteriye teslim edecek olmanın gururunu yaşıyor.

Komple proje tamamlandığın da 735 dairelik dev bir kompleks ile büyük bir yaşam alanı oluşacak.

Konutlarla ilgili gazetemize bilgi veren Tur Yapı Zonguldak Sorumlusu Alkaç, &[#]8220;Zonguldak&[#]8217;ın en büyük konut yatırımlarından biri&[#]8221; dedi.

Zonguldak&[#]8217;ın çiçeği burnunda ilçelerinde Kozlu&[#]8217;da Yaşam Kent adıyla yeni yaşam alanları oluşturan Tur-Yapı 735 dairelik projenin ilk etabı olan 170 adet dairenin ilk etap çalışmalarını tamamladı.

Tur-Yapı Zonguldak Satış Sorumlusu Volkan Alkaç, Vakıfbank Garantörlüğünde yapılan inşaatların komple bir proje olduğunu belirterek, ilk etap teslimlerin Şubat ayı içersinde gerçekleştirecekleri kaydetti.

HEDEFİMİZ DAHA DA BÜYÜMEK

Her bütçeye göre konutlarının bulunduğunu 40 Bin TL&[#]8217;den 450 Bin TL&[#]8217;ye kadar değişen fiyatlarda konut seçeneklerini müşteriye sunduklarını belirterek şu görüşlere yer verdi:

İlk etapta yaptığımız 170 daireyi önümüzdeki ay teslim ediyoruz. Burası 17 ayda tamamlandı. Komple projenin yani 735 dairenin bitim süresi de 3,5- 4 yıl. Sosyal tesisler her şey dahil villalarla beraber 735 daire olarak planlandı.

Kozlu&[#]8217;ya yatırım yapmamızdaki amaç; arsa şirketimizindi. Zonguldak&[#]8217;a kurucu kent gibi bir proje gerekliydi. Hastane&[#]8217;nin hedefi büyümek olduğu için, bizimde hedefimiz büyümek oldu. İlçe olması katkı oldu. Burada inşaatı yaptığımız alan eskiden köydü. Şimdi mahalle oldu. Vatandaş da ona göre yatırımını yapacak. Buraya gelen yol bulvar oldu. Hastanenin nüfusunun da 5 yıla kadar 10 bine çıkması hedefleniyor. Bu konutlarımız proje ile genelinde % 52 si satıldı. Tamamın üzerinde blokla ilgili % 70 i doldu.

ZEMİN ÇOK SAĞLAM

Öncelik Zonguldak&[#]8217;ın malum bu zemin etütleri ile ilgili sıkıntılar var. Bizim zemin sağlam bu konutların en büyük ilgi çeken tarafı da; oksijen, temiz hava, binaların doğalgaz uyumlu olması. Tüm sistemleri öyle yaptık zaten! Buraya hiç kömür bulaştırmayacağız. Tamam, temiz bir oksijen Zonguldak&[#]8217;ın zaten 2 tane plajı var, bir tanesi de zaten dibimizde. Adı üzerinde yaşam kent gibi, bu projenin sosyal tesisi, marketi, fitnessı, yüzme havuzu her şeyi içinde bulacak. Tam bir yaşam kompleksidir. Kapalı otoparkı ile çok amaçlı sosyal tesisi, oksijenli havası, manzarası ile görülmeye, alınmaya değer bir yer diyorum Zonguldak&[#]8217;ta kullanılmayan arıtma sistemi kullanıyoruz. Bu Zonguldak&[#]8217;ta özel sektör alanın da ilk kullanan biziz. Bu arıtma çok önemli bir şey insanlar, pek fazla kurcalamıyor. Ama herkes tarafından sorulması gereken bir şey binalarımız tünel sistemi kapı ile yapılıyor.

HER TÜRLÜ SEÇENEĞİMİZ VAR

Konutlarımızda stüdyo 1+1, 2+1, -3+1&[#]8217;in yanı sıra 4+1 ve 5+1 villa seçeneklerimizde var. 170 daire teslim edeceğiz. Villaların teslim tarihi biraz müşteriye bağlı, müşteri karar verdiğinde biz hemen başlayıp teslim edebiliyoruz. Ama planımızda villalar projenin sonuna doğru ama talep çoğalırsa 36 adet villamız var.

SARIYER&[#]8217;DE DE İNŞAATLARIMIZ VAR

Şu anda bizim firma olarak İstanbul Sarıyer&[#]8217;de de inşaatlarımız var. Bu sene sonu Marmaris Datça&[#]8217;da inşaatlara başlayacağız, hemen hemen 140 villa. Alt yapısı hazırlıkları bitti, proje aşamasındayız, oda tamamlanmak üzere. Bu yılsonu başlayacağız. Kısmet olursa telsim edeceğimiz binaların içinde 1+1&[#]8212;2+1&[#]8212;3+1 seçenekleri var. Fiyatlarımız 40 bin liradan başlıyor, 450 bin liraya kadar fiyat seçeneğimiz var. Şu anda 170 konut kredi ile iskân aşamasına geldi. Şuan iskânlarını da alıyoruz. 1 ay&[#]8217;a kadar müşteri istediği bankadan istediği krediyi kullanabiliyor. Zaten özel bir banka ile de garantörlük anlaşmamız var. Şimdi garantörlük kapsamı kalmadı bu blokla ilgili bina bitmiş oluyor. Diğer projelerle diğer bloklarla devam ediyor. Bir tam blok garantörlükten çıkmış oluyor.

GÜVENSİZLİK VAR; BİZ KIRIYORUZ

Güven sıkıntısı inşaat sektöründe var. Bu bizi etkiliyor, çünkü insanların üzerinde güvensizlik ortamı yaratılıyor. Biz her müşteri ile güvensizlik ortamını aşmak için belli bir mücadele ediyoruz. Onlara anlatmak zorundayız. Bizim firmamızın geçmişi yaptıklarımız ve yapacaklarımız bizim için her şeyin teminatı. Firmamızla ilgili insanlarımızın düşünebileceği çok şey yok. O yüzden kaygıları var herkesin, ama bu kaygıları aşmakta bizim elimizde. Güven sağlamak güven ortamını tekrar oluşması gerekiyor.

EV ALIRKEN NEYE DİKKAT EDİLMELİ

Ev alırken, Zonguldak&[#]8217;ın coğrafi durumundan dolayı, zemine bakılmalı. Evraklarla beraber konut belediyede araştırılmalı, ondan sonra karar verilip, daire alınmalı. Düşüncemiz bu yönde, bizde müşterilerimize bu doğrultuda bilgi veriyoruz. İnşaat la ilgili bizim burada özellikle Depreme tam dayanıklı binalar olmalı. Biz vatandaşa bu hizmeti vermek için canla başla çalışıyoruz.&[#]8221;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
171 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI