Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

AK PARTİ HEYETİNDEN DEMİR´E ZİYARET

gundemeregli.com- AK Parti Merkez İlçe Yönetimi, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi&[#]8217;ni ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir ve yönetimini ziyaret etti.
Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, &[#]8220;AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak sivil toplum örgütlerini ve derneklerimizin ziyaretine buradan başlıyoruz. Teşkilat olarak bütün şehirdeki hem odalarımız olsun hem sivil toplum örgütleri hem de derneklerimizi biz gezerek Zonguldak adına yapılacak projelerde ya da temennilerde onların, sizlerin tasarruflarını siyasi iktidar olarak milletvekillerimiz ve bakanlıklarımızla paylaşarak Zonguldak&[#]8217;a hayırlı hizmetler yapmak için gezilerimize başladık. Burada en büyük sivil toplum örgütümüz Ticaret ve Sanayi Odasıdır. Hem istihdamda hem yatırımda hem de kalkınmada bünyesinde bulundurduğu üyelerle birlikte ülkemize büyük bir kazançtır. Çok önemli bir görev üstlenmişlerdir. Bizlerde hem işadamlarımız olsun hem sizlerin bünyenizde bulunan bütün üyelerinizin her zaman yanınızdayız. Yeter ki Zonguldak&[#]8217;ımıza ve bölgemize hayırlı yatırımlar olsun. Sizlerin yapacağı yatırımlarla beraber hem istihdam hem de ülkemizde katma değer artacaktır. Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere de teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde Zonguldak ve bölgemize iyi hizmetler vereceğinize inanıyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren TSO Başkanı Salih Demir ise &[#]8220;TSO olarak bizleri ziyaret ettiniz. Biz her zaman toplantılarda önce Zonguldak&[#]8217;a yatırım yapılmasını istiyoruz. Elimizden geldiği kadar, imkan çerçevesinde Zonguldak&[#]8217;a yatırım yapıyoruz. Filyos Projesi&[#]8217;yle de Zonguldak&[#]8217;taki yatırımların önünü kimse alamaz. Siyasi parti olarak iktidar partisinin başkanısınız. TSO üyeleri adına bu önemli konuyu talep ediyoruz&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
145 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
596 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
806 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
869 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
554 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1495 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
906 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI