Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

SOSYAL İŞLER İÇİN FAYDALI TOPLANTI&8230;

gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar&[#]8217;ın yaptığı Sosyal İşler Başkanlığının faaliyet alanında verimliliği artırmak, koordinasyon sağlamak, çalışma usul ve esaslarını belirlemek maksadıyla düzenlenen Sosyal İşler Toplantısına katıldı.

   81 ilin Sosyal İşler Başkanlarının, İl Kadın ve Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanlarının, İl Yaşlı ve Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanlarının katılımı ile gerçekleşen toplantıya yoğun ilgi vardı. Yaklaşık 400 kişinin katılımı ile AK Parti Genel Merkezinde gerçekleşen toplantının ardından birlikte öğle yemeği yendi.

            Sosyal İşler Başkanlığı Özürlü Koordinasyon Merkezi Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ulupınar Toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, toplantıda Sosyal İşler Başkanlığımızın çalışma alanına giren faaliyetler konusunda bilgi alışverişinde bulunulduğunu belirtti. Ulupınar;

&[#]8216;&[#]8217;Bugün Sosyal İşler Başkanlığımızca 81 ilimizin Sosyal İşler Başkanlarının katılımı ile düzenlenen toplantıyı AK Parti Genel Merkezimizde gerçekleştirdik. Yaklaşık 400 kişilik yoğun bir katılım vardı. Güzel, verimli bir toplantı oldu. Sosyal İşler Başkanlığımızın çalışma alanı olan Sosyal Politikalar, Sivil toplum Örgütleri ile İlişkiler, Engelliler, Yaşlılar, Yoksullukla Mücadele, Sosyal Yardımlar, İnsan Haklarının Korunması ve Geliştirilmesi, Çevre Sorunları ve Kentleşme, Sosyal etkinlikler konularını ele aldık. Sosyal İşler Başkanlığı olarak sosyal sorunların çözümünde toplumsal dinamiklerin, Türkiye toplumunun potansiyelinin harekete geçirilmesinin gereğine inanmaktayız. Bizlerde sosyal politikalarda toplumsal taleplerin taleplerinin değerlendirilmesi ve proje bazında çözümü amacıyla hükümete katkıda bulunmakta ve aracı olmaktayız. &[#]8216;&[#]8217; dedi.

           

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
133 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
205 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
645 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
841 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
896 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
574 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI