Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BJK DERNEĞİNDEN İSTANBUL ÇIKARMASI

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman&[#]8217;ı ziyaret etti.
Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Emrah Yapıcı ve Tacettin Kenanoğlu ile birlikte Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman&[#]8217;ı ziyaret etti.
Ziyaret ile ilgili bilgiler veren Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik Kulüp Başkanı Fikret Orman&[#]8217;a dernek faaliyetleri ile ilgili geniş çaplı bilgi verme fırsatı bulduklarını belirterek şunları söyledi: &[#]8220;&[#]8220;Kulüp Başkanımız Fikret Orman&[#]8217;a gerçekleştirdiğimiz ziyarette, Genel Sekreterimiz Mesut Urgancılar ve Genel Koordinatörümüz Levent Çifter tarafından yakın ilgiyle karşılandık. Fikret Orman ile yaklaşık bir saat görüşme fırsatımız oldu. Bu süre zarfında, Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği olarak yaptığımız çalışmalarla ilgili Başkanımıza detaylı bilgiler aktardık. Bunun yanı sıra kongre üyesi olabilmeleri için 25 üyemizin evraklarını ilk etapta teslim ettik. Hedefimiz, mevcutta 50 olan kongre üyesi sayımızı 200&[#]8217;e çıkarmak. Başkanımız Fikret Orman , kongre üyelerimizin kartlarını bizzat kendisi teslim edecek. Ayrıca, Erdemirspor-Beşiktaş basketbol karşılaşmasını birlikte izleyeceğiz ve aynı gece düzenleyeceğimiz etkinlikte de Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle bir arada olacağız. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette bizlerle yakından ilgilenen başta Kulüp Başkanımız Sayın Fikret Orman olmak üzere, Genel Sekreterimiz Mesut Urgancılar ile Genel Koordinatörümüz Levent Çifter&[#]8217;e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
629 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
829 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
567 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1515 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
923 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
882 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
218 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI