Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇAKIR GÖRÜŞMELERİNİ SÜRDÜRÜYOR

vspace=1
vspace=1
vspace=1
vspace=1
gundemeregli.com-
AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatına Fatih Çakır başkanlığında atanan yeni yönetim ile görüşmeler sürüyor.  

Türk Hava Kurumu Kdz.Ereğli Şube Başkanı ve TSO yönetim kurulu üyesi Muhammet Likoğlu beraberinde  TSO yönetim kurulu üyesi Ali Çetin ile Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır&[#]8217;a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Likoğlu, ziyarette yeni yönetimin genç ve dinamik olduğunu ifade ederek bölgemiz için başarılı çalışmalar yapacağına inandığını ifade etti. TSO&[#]8217;da aldığı görev süresince yaptığı çalışmaları aktaran Likoğlu, son süreçte gelinen noktanın kendilerini yönetimle ayrı düşürdüğünü ve yönetime aday olduklarını belirtti.

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; &[#]8220; Ereğli&[#]8217;nin geleceğini hepimiz düşünmek durumundayız. Yeni yönetimimizle birlikte proje üretip takipçisi olacağız. BEÜ Rektörümüz Ereğli&[#]8217;mize yapılması planlanan yüksekokul için müdür atamasını gerçekleştirdi. İlk hedefimiz Ereğli&[#]8217;ye yüksekokul binasını kazandırarak bölgemize gelecek öğrenciler ile bölge ekonomisini canlandırmak olacaktır.&[#]8221;dedi.

 

HASAN YILMAZ&[#]8217;IN ZİYARETİ

Amele Birliği Başkanı Hasan Yılmaz&[#]8217;da Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Başkan Fatih Çakır ve yeni yönetimini kutladı.

Yılmaz&[#]8217;ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Çakır, Zonguldak ve Ereğli&[#]8217;de faaliyet gösteren STK&[#]8217;lar (Sivil Toplum Kuruluşları) , Odalar ve kuruluşlar ile her zaman istişare içerisinde olacaklarını ve kentin geleceği için birlikte hareket edeceklerini dile getirdi.

 

ÇİLEK HALK OTOBÜSLERİ KOOPERATİF YÖNETİMİ ZİYARETİ.

Kdz.Ereğli Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatına gelerek başkan Fatih Çakır ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

KANDİLLİ BELDE ZİYARETİ

Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri  teşkilatlanma çalışmaları yapmak üzere Kandilli Beldesinde ziyaretlerde bulundu. Kandilli Belde Teşkilatını ziyaret eden Çakır ve ekibi burada belediye meclis üyeleri ve partililerle yeni belde yönetimi oluşturmak için istişarelerde bulundu.

Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Kandilli Belediye Başkanı Nihat Saral&[#]8217;ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Başkan Saral, Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Yönetiminin genç ve dinamik bir ekipten oluştuğunu ve bu ekibin başarılı işler gerçekleştireceğine olan inancını ifade ederek İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetimine başarılar diledi.

 

 

                                                                                                     

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
148 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
225 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
664 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
849 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
905 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
584 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1535 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
942 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
897 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
229 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI