Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

POSBIYIK;GÖZTEPE IŞIL IŞIL OLACAK

gundemeregli.com-Ereğli&[#]8217;nin gündemini en fazla meşgul eden konulardan biri olan Göztepe&[#]8217;nin içler acısı haline son vermek amacıyla kolları sıvayan Kdz. Ereğli Belediyesi sit alanı olan bölgede önemli yatırımlara hazırlanıyor.

Posbıyık, Göztepe için güzel projelerinin olduğunu belirterek, &[#]8220;Önce aydınlatacağız, ardından yollarını yapacağız. Size müjde veriyorum&[#]8221; dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Sit alanı olması sebebiyle deyim yerindeyse bir çivinin dahi çakılamadığı Göztepe için müjde verdi.

Posbıyık, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) nikâh Salonu&[#]8217;nda yaptığı konuşmada, Göztepe için gerekli olan izinleri ilgili bakanlıktan almaları halinde, orayı değerine yakışır bir düzeye getireceklerini ifade etti.

Posbıyık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından izin alındığı takdirde Göztepe&[#]8217;yi aydınlatacaklarını, yollarını yapıp vatandaşların çıkıp Ereğli&[#]8217;yi gözlemlemesini sağlamak için büyük çaba içerisinde olduklarını anlattı.

&[#]8220;Sizlere bir müjde vereyim&[#]8221; diyerek sözlerini sürdürün Posbıyık şu görüşlere yer verdi:

&[#]8220;Son aşamadayız eğer Allah nasıp ederse Şehircilik Bakanlığından da izin alabilirsek birinci site alanından doğal site alanına çevirebilirsek bu sene inşallah hep beraber Göztepe&[#]8217;ye çıkıp oraları aydınlatacağım, yollar yapacağım oraları Affedersiniz kötü emeller için kullanılıyor, onların hapsini temizleyip oraya vatandaşlarımızın çıkıp Ereğli&[#]8217;yi gözlemlemesini sağlamak için büyük bir çaba, büyük bir gayret ile çalışma içerisindeyiz, Yeni terminalin ihalesini yapıp yakında temelini atacağız&[#]8221;

YALI CADDESİ SAHİL ARASI KÖPRÜ

Ereğli Belen&[#]8217;e yapacağımız Terminal ihalesi yapılmak üzere. Temelini inşallah ihale bittikten sonra hep beraber atacağız. Yine hemen yakında yalı caddesin den karsı sahile bir köprü yapımı için ihaleye verildi. 6 Şubat tarihinde ihalesi oluyor. Buda Yalı Caddesi ile sahili birleştirecek şimdi yaslılar ve gençler evi üzerinde duruyoruz onlar için abdest alması için yerler yapıyoruz. Tuvaletlerin hepsini yeniledik, Yaşlı emeklilerimiz var orada vakit namazına gitmekte zorluk çekiyorlar, yukarıda bir tane dolap vardı yanı evler bakımı üzerinde simdi orayı boşalttık Mescit yapıyoruz oraya, vakit namazlarını kılabilsinler diye, bununla birlikte piknik alanımızda Allah nasip ederse yazın size çok güzel muhteşem bir piknik alanı hazırlıyoruz kestaneci mahallesinde 20.000 metre karelik ormanda alanı kiraladık oranın düzenleme çalışmalarını yapıyoruz 2.İhale 14 Şubat ta yapılacak ve oraya gidip çoluk çocuğumuzla birlikte ziyaret edebileceğimiz Ereğli&[#]8217;nin merkezinde dışın dada degıl çok enfes bir ortam cıkacak.

Yorumlar

MEVLÜT YAMAN 11 Yıl Önce

Kırmacı mah. ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi civarı yollarına hiç baktınız mı başkanım?Burası Ereğli´nin en büyük köyü oldu....Niçin görmezden geliniyor?

Daha Fazla Haber
Genel
161 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
244 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
688 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
859 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
596 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1545 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
954 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
905 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
235 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI