Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BİR GÖREV BİTER, ÖBÜRÜ BAŞLAR

gundemeregli.com-AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı&[#]8217;na atanan Mehmet Fatih Çakır, &[#]8220;AK Parti&[#]8217;de bir görev biter, bir başka görev başlar&[#]8221; dedi.

   Çakır partinin eski ilçe başkanlarından Erol Şahin, Adem Öztürk ve geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde yaptığı konuşmada, parti bayrağını Şahin ve Öztürk&[#]8217;ten teslim aldığını söyledi.
   Şahin&[#]8217;in, geçmiş dönem milletvekili aday adaylığı gerekçesiyle ilçe başkanlığından istifa etmesi sonucu bu göreve Öztürk&[#]8217;ün atandığını hatırlatan Çakır, şöyle dedi:
   &[#]8220;Birlikte çalıştığımız, seçimlerde çok ciddi uğraşları olan, 4,5 yıl gibi partinin her türlü sıkıntısında, ağır seçim koşullarında, referandum şartlarında sonuna kadar çalışmış, her birinden de alınlarının akıyla çıkmış bir teşkilattan bayrağı devraldık. Bugün bu yerde rahat oturabiliyorsak onların sayesindedir. Bundan sonra da ağabeylerimizle istişarelerimiz devam edecektir. AK Parti&[#]8217;de bir görev biter, öbür görev başlar. Bundan sonraki süreçte de gerek ilçe divan toplantılarında kendilerinden faydalanacağız, gerekse sıklıkla bir araya geleceğimiz yönetim kurulu üyelerimizdir. Partimizdeki üst düzey çabalarından dolayı kendilerin bir kez daha teşekkür ediyoruz.&[#]8221;
   

PARTİ SEÇİMLERİ KAZANACAK

   Eski İlçe Başkanlarından Şahin, bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiği konuşmasını, şöyle sürdürdü:
   &[#]8220;Sevgili Çakır&[#]8217;a başarı dileklerimizi ve samimiyetimizi, yanında olduğumuzu getirdik. Bundan sonra da maddi ve manevi olarak görev verilen her yerde görev alacağımızı, partimizin emrinde olduğumuzu belirtmek için buradayız. Bu görevin kendisine verilmesinden çok mutluyuz. Heyecanıyla, gençliği ve birikimiyle partimizi daha ileri noktalara götüreceğine eminim. İnşallah bir an önce protokol ziyaretleri biter ve daha fazla araziye çıkma olanağı bulurlar.
   Önümüzde belediye seçimleri var. Geçtiğimiz dönem en zor koşullarda aldığımız yüzde 33 oy var. Ancak hemen peşinden gelen yüzde 51&[#]8217;lik oy oranı var. İnşallah yapılacak ilk yerel seçimlerde mevcut yönetimimiz bunun daha da üzerine çıkarak parti bayrağını göndere çekerler.&[#]8221;
   
BAŞARI YAKALAM İÇİN VAR
   Çakır&[#]8217;ın görevi devraldığı İlçe Başkanı Öztürk ise, önemli olanın başarıyı yakalamak olduğunu savunarak, şunları söyledi:
   &[#]8220;Biz hüzünlerimizi, sevinçlerimizi kurulduğundan beri burada yaşadık. Kuruluşundan itibaren içinde yer aldığımız AK Parti&[#]8217;nin değişik kademelerinde görevler yaptık. Makam ve koltuklar gelip geçicidir. Önemli olan başarılardır. Bu başarılar da hep birlikte elde edilince çok daha güzel ve sevindirici oluyor. Geçmişten günümüze yükselerek gelen bizim grafiğimiz, bu başarıların birlikte olunduğunda nasıl elde edilebileceğini göstermiştir. Bundan sonraki çalışmalarda zerre kadar katkımız olacaksa mutluluğu fazlasıyla yaşarız.
   Ekip olmak güzeldir. Bu sayede elde edilen başarılar ekip başına yazılır ama bu hepimizin başarısıdır. Bundan sonra da koordineli çalışmayı Sayın Çakır yönetecektir. Onun şansında mevcut yönetimdeki arkadaşlarıma başarılar diliyorum.&[#]8221;
   Yeni ve eski yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya AK Partili Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kalay da katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
99 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
144 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
596 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
806 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
869 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
554 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1495 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
906 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI