Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

’İŞKUR Kampüste’ programına yoğun ilgi

Karabük İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından “İŞKUR Kampüste” ana teması ile organize edilen ’Karabük Kariyer Günleri Etkinliği’ yapıldı.Etkinlik, İl protokolü yanı sıra, Akademik personellerin katılımı ve öğrencilerin yoğun...

Karabük İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından “İŞKUR Kampüste” ana teması ile organize edilen ’Karabük Kariyer Günleri Etkinliği’ yapıldı.

Etkinlik, İl protokolü yanı sıra, Akademik personellerin katılımı ve öğrencilerin yoğun ilgisinde, Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Konferans salonunda gerçekleşti.

Karabük Üniversitesi içinde faaliyete geçen İŞKUR irtibat noktasının açılışı ile başlayan programın açılış konuşmasında İŞKUR İl Müdürü Vekili Mustafa Çalış, irtibat noktası ile kurum hizmetlerinin öğrencilerin ayağına getirilmeye çalışıldığını belirtti.

Çalış, kurum faaliyetlerinin içerisinde olan ‘Aktif İşgücü Hizmetleri’nin birkaçına örnek vererek, “Yaptığımız işin ne kadar kutsal ve önemli olduğunun bilinci ile, hizmet standardımızı her gün daha da yükseğe çıkarma gayreti içinde oluyoruz. Toplumun istihdamla ilgili tüm kesimlerine hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Prof. Dr. Fatih Bayram ve Kariyer.net etkinlik yöneticisi Semih Gümüş’ün öğrencilerle yaptığı sunu ve söyleşi ile program son buldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
180 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
635 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
890 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1520 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
928 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
887 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI