Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ENERJİSA İLE GÖRÜŞTÜLER

gundemeregli.com-AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, EnerjiSA Ereğli Dağıtım ve Operasyon Müdürü Hüseyin Zobu ile görüştü.

 

Çakır, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa İslam Yazıcıoğlu, Aynur Akcan, Hasan Aksoy ve Mehmet Keleş ile birlikte, 6 ay önce EnerjiSA Ereğli Dağıtım ve Operasyon Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Zobu ile görüş-alışverişinde bulundu.

Çakır, vatandaşlardan gelen şikayetleri Zobu&[#]8217;ya aktararak, yapılan çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Ak Parti olarak kendilerine düşen her konuda EnerjiSA&[#]8217;ya yardımcı olacaklarını belirten Çakır, &[#]8216;Ben ve arkadaşlarım yeni göreve geldik. Halkımıza hizmet götüren kurum ve kuruluşlar ile bilgi alışverişinde bulunup varsa sorunların çözümü noktasında yardımcı olup, hizmetlerin daha sağlıklı vatandaşımıza ulaşması noktasında yönetim olarak çaba içerisindeyiz. Bize gelen şikayetlerin en başında elektrik kesintileri ve de yatırımlar konusunda bilgi alışverişinde bulunup tanışmak için bu ziyareti gerçekleştirdik. Ayrıca, Çayırlı&[#]8217;da ki okulumuzu tamamlayıp, Milli Eğitim Müdürlüğümüz biran evvel bu okulu eğitim öğretime açmak istiyor. Bu okulun elektrik sorununu da biran evvel aşmak istiyoruz&[#]8217; dedi.

Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri de kendilerine akseden konuları Müdür Hüseyin Zobu ile paylaştılar.

EnerjiSA olarak ilçe ve genelinde şuan ciddi bir sıkıntı yaşamadıklarını belirten Müdür Hüseyin Zobu, &[#]8216;Öncelikle başkanım size ve ekibinize hayırlı olsun ve başarılar diliyorum. Çayırlı İlköğretim Okulu için çalışmalarımız sürüyor. Buraya yeni bir yatırım gerekiyor. Projesi çizildi. Ancak, bu gerçekleşinceye kadar eski okuldan buraya bir enerji vereceğiz. Bu işler tamamlanırken Mayıs ayına kadar diğer konuda çözülmüş olur&[#]8217; dedi.

Elektrik kesintileri konusunda doğal şartlar dışında ciddi bir problemlerinin olmadığını belirten Zobu, &[#]8216;Sizin aktardığınız çarşı merkezi olsun köyler olsun doğal şartlar dışında çok ciddi bir sıkıntımız yok. Elektrikler kesilmeyecek kimse diyemez, mutlaka bir yerden tel kopuyor arıza veriyor. Nakil hattının yer altında olmadığı yerlerde en büyük sorunumuz ağaçlar. Biz şimdi sorun yaşadığımız yerlerde, vatandaşa bedelini ödeyip bu ağaçları kesiyoruz. Bütün ekibimiz görevinin başında. Ayrıca yatırımlarımızda sürüyor. Biliyorsunuzdur, Ereğli&[#]8217;nin hatları 70-80&[#]8217;li yıllardan kalma, EPDK hatların yenilenmesi için kamulaştırmayı zorunlu koşuyor, şimdi biryandan da kamulaştırma çalışmalarını yürütüyoruz&[#]8217; şeklinde konuştu.

Çakır ise bir dayanışma içerisinde kurum ve kuruluşlarla istişarelerin süreceğini belirtti.

 

                                                                                                           

Yorumlar

Okumaci 9 Yıl Önce

Hayatiniz palavra hizmet yapin.Karanlıkta oturanlar sizleri allaha havale ediyoruz ve okuyoruz

Daha Fazla Haber
Genel
85 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
125 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
589 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
801 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
856 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1491 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
901 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI