Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

25 YILLIK AYNALI KAVŞAK

gundemeregli.com-Alaplı ilçesine bağlı İsafakılı ve Musabeyli köylerine ulaşımı sağlayan kavşağa 25 yıl önce yerleştirilen aynalı kavşak kazaları önlemeye devam ediyor.

Alaplı İlçesi İsafakılı, Demirciler, Musabeyli ve Gürpınar Köylerine ulaşımı sağlayan kavşağa gurbetçi bir vatandaş tarafından 25 yıl önce yerleştirilen ayna sayesinde kavşakta 25 yıldır kaza olmadığı bildirildi.

40 yıldır kavşaktan geçtiğini anlatan Cengiz Sevim, , bir gurbetçi tarafından 25 yıl önce kavşağa ayna koyulduğunu o yıldan sonra kavşakta hiç kaza olmadığını söyledi.

Alaplı-Gümeli Beldesi karayolu üzerinde 15 köyün bağlantı noktasında aynalı kavşağı görenlerin önce şaşırdığını ifade eden Sevim, şunları söyledi;

&[#]8220;Kavşağın hemen karşısında bir gurbetçi abimiz yaşıyor.25 yıl öncesinde bu kavşakta sık, sık kazalar meydana gelirdi. Gurbetçi abimiz Almanya&[#]8217;da bir kavşakta gördüğü uygulamayı burada gerçekleştirdi. Aynayı kavşağa yerleştirdikten sonra 25 yıldır bu kavşakta kaza hiç olmadı. İki ayrı köy yolunda kavşağa girmek isteyen sürücüler ayna sayesinde ana yoldan gelen araçları görerek kavşağa dikkatli şekilde giriyorlar. Kavşaktaki aynayı görenler önce şaşırıyor. Ancak işe yaradığını görünce yapana dua ediyorlar. Bu uygulama bölgemizde tek belki tehlikeli olan diğer kavşaklarda da bu uygulama yapılabilir&[#]8221;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
94 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
138 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
591 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
866 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1492 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI