Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TÜRKİYE NİN ÖNEMLİ BİR KENTİ

gundemeregli.com- Önemli misafirlerin uğrak yerlerinden biri olan Kdz. Ereğli, geçen hafta Ankara Barosu Başkanı Metin Feyzioğlu&[#]8217;nu ağırladı. Ereğli&[#]8217;ye hayran kalan Feyzioğlu Ereğli&[#]8217;nin özellikle ekonomik, sosyal ve kültürel durumu hakkında detaylı bilgiler verdi.

Ankara Barosu Başkanı Metin Feyzioğlu Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin çağdaş ve demokratik yapısıyla Türkiye&[#]8217;nin önemli bir kenti olduğunu belirterek, &[#]8220;Ereğli&[#]8217;nin benim için yeri hep ayrı olmuştur.&[#]8221; dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kdz. Ereğli Şubesi tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan ve ayağının tozuyla geldiği Kdz. Ereğli&[#]8217;de Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile makamında görüşen Ankara Barosu Başkanı Metin Feyzioğlu, Ereğli&[#]8217;de bulunmaktan ötürü mutlu olduğunu belirtti.

Ereğli&[#]8217;nin ülkenin önemli çağdaş kentlerinden biri olduğunu kaydeden Feyzioğlu ise Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin çağdaş ve demokratik yapısıyla Türkiye&[#]8217;nin önemli bir kenti olduğunu ifade ederek Başkan Posbıyık&[#]8217;a gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Feyzioğlu daha sonra Belediye Şeref defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

Başkan Posbıyık, ziyarette Ankara Baro Başkanı Metin Feyzioğlu&[#]8217;nun Ereğli&[#]8217;de görmekten büyük mutluluk ve onur duyduğunu ifade etti.

Başkan Posbıyık ziyaret esnasında Feyzioğlu&[#]8217;na Ereğli&[#]8217;nin özellikle ekonomik, sosyal ve kültürel durumu hakkında detaylı bilgiler verdi.

Başkan Posbıyık, konuklarına Ereğli&[#]8217;yi tanıtıcı çeşitli hediyeler takdim ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette, ADD Kdz. Ereğli Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık ve Avukat Ünal Demirtaş da hazır bulundu.

Feyzioğlu ziyaretin ardından panelin yapılcağı alana geçerek burada dinleyiciler ile bir araya geldi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
162 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
617 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
821 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
918 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI